Zobacz pełną wersję : Studnia artezyjska zniknęła
Witam...miałem studnie artezyjską dostałem ją za testy po wyczerpaniu się zasobów była zawsze dostępna w menu gwiazdy do ponownego użycia i nie pobierała materiałów do jej budowy i tak miało być no i tak było ale po ostatniej przerwie konserwacyjnej gry z dnia 2.11 studnia zniknęła i nie ma jej...
Witam...miałem studnie artezyjską dostałem ją za testy po wyczerpaniu się zasobów była zawsze dostępna w menu gwiazdy do ponownego użycia i nie pobierała materiałów do jej budowy i tak miało być no i tak było ale po ostatniej aktualizacji gry z dnia 2.11 studnia zniknęła i nie ma jej...
Polecam prześledzic forum, ale dobra odpowiem.
Wracajaca studnia za testy to był błąd. Usuneli go. Przedmioty limitowane miały nie wracać.
Edit: jak juz gdzieś zadałeś pytanie to nie zakładaj tematu na to same pytanie
Husarz...mówisz że to był błąd a rozdwajając nagrody za testy pisali inaczej szkoda że nie pozostawiłem malia wg mnie to nie fair....a tu jest odpowiedz BB_xaar na post kolegi NaSzpilce , studnie zakupione w Sklepie nigdy nie powracały do menu gwiazdy - błąd ten (bo to błąd, studnie nie powinny wracać do menu gwiazdy) jest związany wyłącznie ze studniami, które zostały przyznane za pomoc przy testach.