Zobacz pełną wersję : Nowa Ziemia - Gracze nieodpowiednio i nieregulaminowo kożystający z Global 7
GumowyChomik
01.11.2012, 00:38
Witam chciałem zgłosić w szczególności dwóch bardzo nieodpowiednio zachowujących się graczy na paśmie G7: [SAS] TadzikDzik,
[AXN] Toom71, nie jest to pierwszy raz kiedy ci gracze prowadza prywatne, bezsensowne, i obraźliwe rozmowy właśnie na tym paśmie które jak wszystkim wiadomo miało służyć tylko i wyłącznie w celach handlowych, dlaczego tak nie jest? Powinien ktoś zając się tą sprawa. Inny gracze przez właśnie takie beznadziejne wypowiedzi nie mają praktycznie możliwości spokojnej i regulaminowej gry, gdzie są moderatorzy, wprowadźcie jakieś możliwości blokowani wypowiedzi lub zablokujcie trawale miesięcznie dostęp takim właśnie osobą.
to jest swojego rodzaju czarna lista, czarne listy są niedozwolone więc należy ci się ban xD
i zainstaluj sobie firefoxa to ci będzie błędy wyłapywał ;] 'osobą' xD
GumowyChomik
01.11.2012, 00:52
nie mi jednemu :)
dokładnie :)
tak dla jasnosci błedy sa ale wiadomo o co kaman
Potwierdzam, Ci panowie zasłużyli na odpoczynek od czatu. Widać nie każdy jeszcze dorósł do używania internetu...
piterusus1981
01.11.2012, 01:16
Mam nadzieje ze ktos zajmie sie tymi dwoma przypadkami...ciekawe gdzie sa moderatorzy!!??
Jurek12345
01.11.2012, 07:34
jest taka komenda /ignoreadd NAZWA . Wpisz ją w oknie chatu dla każdego z nich i nie będziesz widział ich dialogu.
pana TadzikDzik mam w ignore od dawna, nawet jak bylismy w jednej gildii^^
GumowyChomik
01.11.2012, 12:58
jest taka komenda /ignoreadd NAZWA . Wpisz ją w oknie chatu dla każdego z nich i nie będziesz widział ich dialogu.
Super sprawa, a jaka jest komenda odwrotna?
Jurek12345
01.11.2012, 14:23
wpisz /help - dostaniesz listę wszystkich komend
Picasso_PL
02.11.2012, 10:06
o matko .... ale masz problemy Gumowy .....
Powinien ktoś zając się tą sprawa ... zablokujcie trawale miesięcznie dostęp takim właśnie osobą.
Ban "trwały wieloletni" należy się Tobie, za zaśmiecanie forum, ponieważ napisałeś w nieodpowiednim dziale, niezgodnie z regulaminem forum. Wytykając innym błędy, nie widzisz swoich .... typowe.
Sugeruję zamknąć temat i do kosza .....
GumowyChomik
02.11.2012, 15:28
"nie mi jednemu" widzisz tylko to co chcesz zobaczyć a nie to co musisz :D
Draxopix
02.11.2012, 16:59
Co nie zmienia faktu ze przydala by sie jakas gradacja tych banow bo niektorzy sa bardzo uciazliwi i im nie straszne bany 10 min :)