Zobacz pełną wersję : Gra Informacje o czasie do wyczerpania źródła w kopalni, studni itp.
Witold07
31.10.2012, 07:42
Witam,
wydaje mi się, że bardzo użyteczną rzeczą byłoby wyświetlenie informacji przy budynkach ile czasu jeszcze będzie działała dana kopalnia, czy tam studnia (wszelkie rzeczy które trzeba się kończą) do chwili wyczerpania surowców.
Wtedy łatwiej możnaby planować czy np zakupić doładowanie, czy zrobić cokolwiek innego...
Draxopix
31.10.2012, 15:31
przecież to mozna policzyc w 10 sek max to nie wiem po co to potrzebne
Dokładnie, przecież jeśli kopalnia złota na 5 poziomie wydobywa co 12:33 minuty 5 rud złota a ma zapas 3732, to przecież od razu wiadomo, że w ciągu godziny wydobędzie 24, więc zapas starczy na 155 godzin, czyli 6 i pół dnia, czyli jak dziś mamy piątek i 1:50, to wyczerpie się eee... w środę rano (czy jakoś tak). I rzeczywiście nie rozumiem, po co miałaby się taka informacja wyświetlić, skoro zamiast rzucić okiem, to można sobie wziąć kalkulator (albo ołówek, bo po co sobie ułatwiać) i poćwiczyć matmę. A jak budynków do sprawdzenia jest nie 1 tylko 20, to sama przyjemność tak sobie pozliczać :P
Witold, polecam przeglądanie postów przed dodaniem własnego ;) (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/24608-Informacja-o-czasie-pozosta%C5%82ym-do-wyeksploatowania-kopalni?p=50131#post50131)
Witold07
02.11.2012, 23:36
hehe, kalkulator, ołówek...
Wszyustko można policzyć.
Tylko czasami nie ma na to czasu i potrzeby :-)
Laxrand - a powiem Ci, ze szukałem, ale wyszukiwarka na tym forum jakoś kiepsko działa .
Ale dzięki za linka - dokłądnia tak jak tam jest by wystarczyło.
EX_Zakrecony
05.11.2012, 16:27
Brak ankiety, zgodnie z regulaminem działu zamyka.
Mod Zakrecony