PDA

Zobacz pełną wersję : problem z handlem

Lumpola
29.10.2012, 01:22
Od dłuższego czasu zauważyłam niepokojący problem - towar, który nie sprzedam na handlu nie wraca do mnie, tylko ginie gdzieś. Zgłosiłam to do supportu, dostałam standardową odpowiedź, , która już chyba działa jako "kopiuj - wklej" i nic. Zniknęła kolejna niesprzedana przygoda.

BB_xaar
29.10.2012, 17:29
Lumpola, być może to problem z odświeżaniem informacji o przedmiotach w menu gwiazdy. Jeśli przelogowanie się nie przynosi żadnej poprawy, proszę poinformować o tym Support.

wredniejszy
29.10.2012, 17:44
Sory BB czy Ty czytałeś wypowiedź Lumpoli?? problem znikania ofert z handlu jest szeroko znany;/

Lumpola
29.10.2012, 18:58
No ten problem zgłaszam i obserwuję już ponad tydzień, przedtem jak sprzedawałam dzieci sawanny a miałam ich ponad 50 nie zauważyłam, ale jak zaczęły znikać Zakazane eksperymenty i Wiktory to było widoczne. To nie jest jakiś problem odświeżenia, w momencie kiedy transakcja wygasa, gdzieś ginie i nie wraca nigdy, nawet po tygodniu gry, po wszelkich czyszczeniach kompa i defragmentacjach, nic nie powraca - to nie jest mój problem, tylko waszego handlu. Dopiero dzisiaj odpowiedział mi człowiek na maila, od tygodnia był to automat, to też o czymś świadczy.
Oczywiście obiecano, że technicy się tym zajmą - no mam nadzieję.