PDA

Zobacz pełną wersję : ofety po przerwie technicznej

Goldmano
25.10.2012, 07:03
ja tylko małe pytanie mam, czy ktoś tam coś robi z tą grą czy tylko jaja sobie robicie z ludzi

bo przed chwilą wszedłem na gre, patrze wiadomość mam. a tam 2 oferty odrzucone... lekkie wtf, ale sprawdzam co tam odrzuciło
co sie okazało ? że 2 ozdoby drogowskaz i uszkodzony wózek, z czego oba stały na mapie, zostały do kogoś wysłane, po czym odrzucone...

ja sie pytam jakim cudem ???
http://img708.imageshack.us/img708/9819/odrzucone.png

bolciu
25.10.2012, 07:20
hmmm ja dostałem 3000 monet z jakiejś odrzuconej oferty której nie było. Ja już nic nie rozumię

SirHunteros
25.10.2012, 07:56
witam ja po pierwszej Hellowinowej aktualizacji straciłem 2k monet 4k bali egzotycznych i 2k granitu, miałem offki wystawione do 3 z hakiem w nocy.
Po zalogowaniu się rano historia czysta ani surków ani złota nic. Support 2 razy odpisał że pracują nad problemem... i że po wczorajszej aktualizacji uruchomią
skrypt który umożliwi zwrot. Więc czekam bo zarazie nic w temacie się nie zmieniło

FoxNET
25.10.2012, 08:02
Mi studnia artezyjska zginęła po nocnych aktualizacjach...

ToRsTeN
25.10.2012, 08:25
Na konserwacje nie zostawia się nic na handlu i przygody w trakcie bo powstają takie kwiatki.
Mi dziś wróciła forteca którą wysłałem chyba 2 tygodnie temu w pierwszy dzień jak było można nią handlować. To jedyny towar jaki powrócił.

BB_xaar
25.10.2012, 17:33
Podczas dzisiejszej konserwacji został uruchomiony skrypt, którego zadaniem było przywrócenie "zaginionych" transakcji handlowych. Właśnie dlatego niektórzy z Was otrzymali zwroty (np. Mroczne Fortece, Monety) - to nie błąd.

Saimon
25.10.2012, 20:06
a reszta ludzi kiedy dostanie zwroty ?

Szpakos
25.10.2012, 20:46
a ja do chiwli obecnej nie mgoe sie zalogowac, caly dzien mi nie dziala :/

Kylar_Slyterin
25.10.2012, 23:33
BB_xaar - nie wiem czy czytałeś ze zrozumieniem ale niektórzy stracili przedmioty a niektórzy dostali coś czego nie mieli (jak sądzę) i teraz nagle nie wiadomo skąd oferty. ( a tymi przedmiotami ani nie handlowali ani nie kupowali. ) Jeśli dobrze rozumiem posty.

P.S. Czy Programiści BB Olali Forum??? Ileż można poprawiać kod z kolorowego tekstu??? tylko ciągle -> <- eh... Pożałowania goni programiści.

BB_xaar
29.10.2012, 16:21
Kylar_Slyterin, przywrócone przedmioty pochodzą z ofert handlowych z przeszłości (oferty te "zaginęły", jednak skrypt uruchomiony podczas konserwacji je przywrócił) - to nie jest błąd. Dodatkowo, obawiam się, że programiści nigdy nie zaglądali na forum - nie takie jest ich zadanie. :)

Saimon
31.10.2012, 13:49
Kylar_Slyterin, przywrócone przedmioty pochodzą z ofert handlowych z przeszłości (oferty te "zaginęły", jednak skrypt uruchomiony podczas konserwacji je przywrócił) - to nie jest błąd. Dodatkowo, obawiam się, że programiści nigdy nie zaglądali na forum - nie takie jest ich zadanie. :)

Nie do końca programiści zrobili to jak trzeba bo dużo ludzi do tej pory nie dostało swojego towaru ,a zdarzyło się tak ze dostali je Ci co nawet nie handlowali to chyba jest coś nie tak ?

ToRsTeN
31.10.2012, 14:07
zgadza się Forteca wróciła po wielu dniach wiszenia w próżni. Ale zasoby wystawione na handel podczas konserwy już nie.

Dlatego jest tylko 1 rozwiązanie, które zacząłem stosować : tuż przed konserwą zdejmuje wszystko co mam na handlu.

blaugranaPL
31.10.2012, 16:23
ja również dalej czekam na zaginiony silos i studnie która mi zniknela

Draxopix
31.10.2012, 17:05
Dlatego jest tylko 1 rozwiązanie, które zacząłem stosować : tuż przed konserwą zdejmuje wszystko co mam na handlu.

I to jest doskonale rozwiazanie bo w czasie konserwacji i tak sie nic nie sprzedaje to po co to ma wisiec na handlu