Zobacz pełną wersję : wywalenie z gry przed terminem
W dn 25.10 przerwa konserwacyjna miala sie rozpoczac o godz. 01.30 mnie wywalilo zgr bez mozliwosci zalogowania o 1.15
straty loot w czarnych
wymiana 25 koszy i brak dopalow na 25 obiektach
termin to termin jak gdzie indziej jest inny czas to nie nasza sparawa
my gramy na stronie Polskiej !
powinien byc przestrzegany czas Polski!!! a nie nie wiadoma jaki.
Bulwersacja straszna
DARO_DRAGON
25.10.2012, 01:33
Co to ma do cholery znaczyć , przerwa miała być od 1:30 a juz o 1:10 nie mozna sią zalogowac. Jak Wam mozna w cokolwiek co napiszecie uwierzyć.
Granie powoli staje się męczące nie dośc ze ledcwo to wszystko działa , to jeszcze wyłączacie serwery kiedy chcecie ....
Draxopix
25.10.2012, 01:36
Korki wysadzilo w serwerowni a wy juz zaraz problem robicie ze wam specjalnie wylaczyli :)
Wszelkie poniesione z tego tytulu straty slac bezposrednio do producenta w/w korkow :)
lechu245
25.10.2012, 01:41
:D jutro bedzie sporo zgloszen znowu heheh i tak wkolko wiecznie to samo
Kylar_Slyterin
25.10.2012, 02:14
ja tam byłem zalogowany od ok. 30 minut przed wyłączeniem serwerów i wszyssko na czas zrobiłem ;] Jak widać co po niektórzy odczuli na własnej skórze co oznacza zostawić wszystko na ostatnią chwilę :P - to nie szkoła - To "Życie" XD ;] :P
zodiac6996
25.10.2012, 05:46
za to ja nie wiem czy to bład jakiś czy, w co chyba nie uwierze, sie chłopaki postarali, bo jest 5:45 a mi gre za 1 kliknienciem otwarło i da rade grać normalnie :D
Prace konserwacyjne zaczęły się kilka chwil wcześniej, ale również zostały szybciej ukończone. Właśnie dlatego przy godzinach zawsze stoi słowo "około". :)