Zobacz pełną wersję : Zadania Gildyjne
Mortsith
22.10.2012, 11:24
Witam
Spotkał się może ktoś z takim problemem ? :
Jestem Liderem gildii, a od pewnego czasu nie widzę u siebie zadań gildyjnych.
Jest to bardzo irytująca sprawa , gdyż nie mogę ich usuwać,a członkowie gildii
już męczą się widząc 2 miesiąc te samo zadanie. Pisałem do supportu, niestety w temacie cisza od
dłuższego czasu
pzdr
Lucassimus
22.10.2012, 13:05
Mam dokładnie tak samo - do supportu pisałem również - odpowiedzi nie ma żadnej, mają to koncertowo w d... do tych pseudo-technicznych i tak nie dociera że brakiem jakiejkolwiek odpowiedzi lekceważą graczy którzy ich w pewnym sensie finansują.
Nie wiem, może napisać same bluzgi i inwektywy to ktoś łaskawie zwróci uwagę na problem.
Szkoda że zepsuli ciekawie zapowiadającą się grę...
Jurek12345
22.10.2012, 14:59
Zależy Wam na 164 PD w zamian za 400 stali? JA tam bym się nie przejmował.
Mortsith, już niedługo na polskich serwerach powinny pojawić się nowe misje gildii, wraz z nowymi nagrodami - obawiam się, że przed wprowadzeniem nowych rozwiązań nie ma co liczyć na poprawę. W związku z tym proszę o jeszcze trochę cierpliwości. :)
Lucassimus, warto przypomnieć, że Support nie pracuje w weekendy. Jeśli otrzymałeś potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia, to odpowiedź też na pewno się pojawi.
Mortsith
22.10.2012, 15:46
Jurek właśnie nie zależy (przynajmniej póki są one tak nie opłacalne ). Ale reszta członków z gildii ma zaśmiecone okno tymi zadaniami , a ja nie mogę ich anulować gdyż nie widzę ich u mnie w profilu. I ten fakt mnie troszku drażni, no ale skoro mówią, że nie długo to mam nadzieje, że nie długo :)
Lucassimus
22.10.2012, 19:58
Że weekend jest wolny to ok, ja czekam na odpowiedź już drugi tydzień, tak więc wyrabiam sobie zdanie na temat supportu (raczej nie pozytywne)
Tez nie mam tych zadan jako lider gildii
i smiem twierdzic ze ten bubel ktorymi one sa
nie da sie nawet naprawic
skoro nikt tego nie robi
albo poprostu olali temat
Szkoda tylko ze reklamowali to od dluzszego czasu i dali plame.
Jeśli kogoś to zainteresuje to napiszę co dostałam w odpowiedzi od supportu na temat problemu opisanego powyżej, a mianowicie, założyciel gildii anulował zadanie gildyjne i u siebie nie widzi żadnych zadań, a wszystkim innym członkom w dalszym ciągu zaśmiecają one księgę zadań - chciałam, żeby te zadania zdalnie usunęli/anulowali.
Oto odpowiedź:
"Niestety, nie mamy możliwości anulowania tego zadania poszczególnym członkom gildii. Jednakże, w przygotowaniu jest poprawka, która powinna być wprowadzona podczas lub na koniec eventu halloweenowego, mająca na celu poprawę wielu problemów z zadaniami gildyjnymi, w tym i problemu doświadczanego przez Waszą gildię."
Mortsith
23.10.2012, 18:50
Zostałaś wyróżniona :) przynajmniej odpowiedź dostałaś :)
Niedługo zadanie gildii bedą opłacalne, bedzie nowa waluta Guild Coins za ktora bedzie mozna nabyc buffy 8/12h a nawet geologa (obecnie tak jest na testowym)
Ja też dostałam odpowiedź od supportu więc czuję się wyróżniona.
set2g napisz coś więcej o nowych zadaniach gildyjnych- jaki jest przelicznik kosztów do zysków? Ja niestety miałam zbyt skromną gildię na testowym żeby zadania robić.
Ja po wczorajszej aktualizacji tez nie mam gildii wiec nie wiem jak to sie przedstawia :/