Zobacz pełną wersję : Gra smetarze
extragosc1
16.10.2012, 11:06
hej nie wiem czy już ktoś poruszył ten temat ale kicha jest zrobiona z tymi smetarzami. tak wychodzi ze mogę kupić tylko po trzy i nic więcej. dodaje kupić bo za materiały. a po wykończeniu znikają całkowicie. może troszkę sprawności. może być ze budujesz po 3 ale mogły by się pojawiać spowrotem do zakupu po zużyciu, a jeżeli nie to jaki sens z tym halloweenowym eventem? bo nawet zadania do zrobienia w pol godziny!!! dziękuje za wysłuchanie i mam nadzieje ze może się tym jakoś zajmiecie.
Draxopix
16.10.2012, 15:21
Jest tak jak jest ponieważ jakbys mogl dobudowywac smentarze to za dynie wykupilbys 3 silosy gienka 3 szkoly i jeszcze pewnie zombiakow z 20
za smieszne ilosci materialow a nie o to chyba chodzi?
Poznan_On
16.10.2012, 17:27
wiadomo ze nie o to chodzi... chodzi o to ze jest za malo dyn, specjalnych budynkow do kupienia i zadan zwiazanych z eventem.... Ten caly event jest tak samo "straaaasznie fajny" jak ten caly trailer na glownej...
Cmentarze się wyczerpują i co dalej? Koniec zbierania albo płać drakońskie ceny za jedną dynie. Tymczasem fanty za dynie są jeszcze droższe. Jaki w tym sens? Przecież cmentarze i tak powoli tworzyły dynie. Ten event to porażka.
Draxopix
16.10.2012, 17:39
Nierozumiem was jak wam sie ten event nie podoba to wam sie ZADEN z tych co byly nie spodoba bo w kazdym byla ograniczona liczba itemow eventowych i w kazdym trzeba bylo dokupowac dynie jak sie chcialo wiecej przedmiotow z kupca.Co do trailera to nakrec lepszy to pewnie klejnoty dostaniesz :) i wtedy pogadamy hehe. Ale niestety niektorym zawsze zle i zawsze malo.Ciszcie sie tym co macie a nie narzekacie bo rownie dobrze moglo nie byc zadnego eventu
Maroncjusz
16.10.2012, 17:51
o to własnie chodzi żeby się trochę natrudzić a nie wiecznie sadzić pola a i tak z tych pól co są można wyciągnąć. Trzeba pokombinować - przyjąć jakąś strategię na czas eventu , podziałać na handlu wyczuć rynek i takie tam
Poznan_On
16.10.2012, 18:26
Draxopix ... jak to zaden z tych co byly?? ja tylko mowie o evencie halloween ...
Porownaj hallowen do euro.... ile przygod i roznych bajerow za pilki bylo...
I nie chodzi mi ze w tym evencie jest malo dyn i ze nie moge czegos kupic bo mam 2 szkolki i tera zbieram na gienka....chodzi o to ze jest bardzo biedny ten event...
Draxopix
16.10.2012, 18:34
Przygody w euro zrobilem bodajże w 1 dzien przedmiotow moze i duzo bylo z czego z 10 flag :) a tak to sie liczyly tylko dogi i opactwa.Co do eventow to powiem ze tez bym wolal przygody ale to nie znaczy ze odrazu ten event to jest porażka jak niektorzy pisza.
Ps Zobacz jakie itemy beda na Boze narodzenie i za co beda prezenty bo zaloze sie ze i na ten nastepny event bedzie marudzenie hehe
Poznan_On
16.10.2012, 18:46
to co Ci sie podoba w tym evencie ?? :D
dyń jest za mało tylko byśmy kupili dynie za diamenty ja z wyliczeń wychodze że skończe zbieranie dyń z cmentarza z łączną sumą 1,2k dyń... spx za rok kupie sobie generała:D
Draxopix
16.10.2012, 19:05
to co Ci sie podoba w tym evencie ?? :D
To ze kupie sobie generala i nie zaplace za niego klejnotow
To ze nakupuje zombich ktory to buff zwiekszy moja produkcje zlota i nie wydam na to klejnotow
To ze jest event mi sie podoba
Nawet to ze mam tyle tych dyn za smieszna cene kilku materialow
dyń jest za mało tylko byśmy kupili dynie za diamenty ja z wyliczeń wychodze że skończe zbieranie dyń z cmentarza z łączną sumą 1,2k dyń... spx za rok kupie sobie generała:D
A handlu u ciebie na serwerze nie ma? Nie umiesz kupic sprzedac?Obliczyc czy sie oplaci?Zadnych dyn za klejnoty nie musisz kupowac(choc powiem ze tz "klejnociarze" na poczatku eventu zarobili lepiej na dyniach niz np na sprzedazy rezydencji :) jak dynie szly po 10)
Musisz się nauczyć liczyć bo z pól na premii i zadań masz generała i zostaje jeszcze parę dyń
EX_Zakrecony
05.11.2012, 16:34
Brak ankiety, zgodnie z regulaminem działu zamyka.
Mod Zakrecony