Zobacz pełną wersję : Pytanie Dotyczace niewidzialnych budynków / przygód z nadprogramową ilosc osób
Witam,
Mam pytanie- czy ten ten moment (16 paździenika 10 00) błąd nadal istnieje? Tzn czy dalej istnieje niebezpieczeństwo ze dziś kupiony młyn / silos może zniknąć po zakupie?
Czy można w tym momencie bezpiecznie kupować przygody?
Czy jeśli wystawie ofertę typu xxx monet za Silos to ciągle mogę dostać widmowy budynek?
Z góry dziękuje za informacje
Hakardrag
16.10.2012, 10:35
Ja sadzę że nadal jest niebezpieczeństwo że zostaniesz oszukany.
Od pewnego czasu nie kupuję na rynku ani gadżetów ani wielu cennych surowców - boję się że kupię widmo, tak jak kupiło już wielu moich przyjaciół i znajomych.
BB_xaar czy można już bezpiecznie handlować w nowym systemie handlu? Nie ma widm budynków, zduplikowanych przygód etc? Proszę odpowiedzieć na to pytanie bo czas leci, ewent mija, a zakupy czas robić.
troche głupie pytanie, wiadomo że nic sie nie zmieniło od ostatniej konserwy, takie pytanie można zadac w czawartek, a nie dziś bo wiadomo że gra nie była modyfikowana
Widma są na handlu dalej, na temat przygód nic nie wiem ale widma krążą na pewno - znajomy właśnie nabył (przygody zapewne też bo te dotknięte błędem nadal ten błąd posiadają i sprzedający nawet nie wiedzą że sprzedają zbugowaną przygodę).
Illuminator
16.10.2012, 19:07
Czy ktoś już dostał jakieś info od supportu (oprócz potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia)?
Tak. Twoje zgłoszenie zostało przekazane do odpowiedniego działu:) Prosimy o cierpliwość.
Problem z nieprawidłowo działającymi przygodami powinien zostać ostatecznie rozwiązany już za tydzień (konserwacja). Natomiast jeśli chodzi o "budynki widma" - nadal nie dysponuję żadnymi konkretnymi informacjami, to samo dotyczy zaginionych transakcji handlowych sprzed tygodnia. Gdy dowiem się czegoś więcej, od razu o tym poinformuję.