PDA

Zobacz pełną wersję : Dosłowna kpina nie dało premji złóż dla znajomego

MeriBlack
15.10.2012, 10:25
Witam

Otóż wczoraj dałem znajomemu premie w wysokości około 15x po 2500szt woni dziczyzny na kilka złóż na początku u mnie w menu gwiazdy dziczyzna została przyciemniona i tak pozostało przez całą noc tak jak by czekało na akceptacje serwera okazało się z rana , że znajomy na swoich złożach ma zero zasobów mięsa a ja oczywiście w menu gwiazdy też straciłem zasoby które miały być mu przydzielone czy ktoś z was zetkną cie już z taką sytuacją.
Dodam , że nie chce mi się pisać do supportu za te kilkanaście premij bo mi się nie chce ale jak w przyszłości tak będzie no to niestety będę zmuszony tak zrobić.

Pozdrawiam

Kranderga
15.10.2012, 11:28
z doładowaniami jest tak, że po pierwsze po doładowaniu trzeba poczekać aż doładowanie pojawi się w złożu znajomego, co widać po ilości zasobu w złożu, a doładowanie zniknie z menu gwiazdy. Obecnie są lagi nawet kilkudziesięciosekundowe.
A po drugie wzrost ilości zasobu znajomy widzi w złożu dopiero po przelogowaniu.

BB_xaar
15.10.2012, 11:34
MeriBlack, mimo wszystko proponowałbym, by zgłosić ten problem bezpośrednio do Supportu (o ile ilości nadal się nie odświeżyły). Ja właśnie sprawdziłem to u siebie i w moim przypadku premie zadziałały prawidłowo.

MeriBlack
15.10.2012, 16:12
Kranderga do dzisiaj znajomy nie dostał premij wiec to nie jest możliwe, że są takie lagi chyba jednak napiszę do supportu

borys555
16.10.2012, 06:25
Potwierdzam, premki zabiera,- mało tego : zauważyłem znaczny spadek produkcji wędliny , a dzisiaj na polu dyń pomimo aktywnej premii daje po 1 dyni a nie po 2 szt ,Błędy , bugi, kanciarstwo , gówno nie gra .Nie mówiąc już o logowaniu. Ludzie nie topcie w ten szajs kasy !!!!!!

borys555
16.10.2012, 07:25
Dodam jeszcze , że z ostatnie 6 dyn na imponującym smętarzu - oczywiście z premką robi sie i robi od godz 2.30 - 3.00 , a bagatela jest już prawie 7.30.Ale chłopy i dziewczynki mam radosna wiadomość : została jeszcze tylko 1szt .BaY