Zobacz pełną wersję : Zniknął mi Silos i studnie artezyjskie.
rado1982
11.10.2012, 19:44
Witam, dziś ok godzi 17tej dużo wcześniej kupione prze zemnie na handlu: Silos i dwie studnie artezyjskie postanowiłem zburzyć i wystawić na sprzedaż.
Silos i 2 x studnie pojawiły się w menu Gwiazda, wystawiłem silos do handlu a po jakimś czasie cofnąłem ofertę i chciałem z powrotem silos i dwie studnie wybudować.
Naglę zaczęło mnie wylogowywać z gry a po 2 godzinach po zalogowaniu okazało się że Silosu już nie mam oraz dwóch studni artezyjskiej.
Jestem stratny ok 3 k monet za tyle kupiłem te dwie budowle...
Gdzie mogę szukać pomoc by odzyskać utracone dobro?????
Studnie nie powinny wracać do menu gwiazdy - to nie błąd.
Natomiast jeśli chodzi o utracony Silos - proszę przekazać jak najwięcej szczegółów dot. transakcji bezpośrednio do Supportu.
Studnie nie powinny wracać do menu gwiazdy - to nie błąd.
Witam,
Chyba przespałem jakąś aktualizację ;-)
Klikam na swoja studnię artezyjską, manufakturę i widze na karcie ogólnej, "avatar" budynku otoczony piękna gwiazdą.
Swego czasu przenosiłem manufaktury, silosy i zawsze wracały do gwiazdy. Traciłem tylko ulepszenie ale budynku nigdy.
Czy nastąpiły jakieś istotne zmiany i lepiej nie wyburzać budynków z gwiazdą?
pozdrawiam,
rado1982, a może chciałeś poprostu zrobić widma budynkw i je sprzedać? A wyszło jak wyszło ^^^
BB
szybciej kłamiesz niz oddychasz
mi tez studnia znikła a miałem ją w twoim imieniu jako podarek za cierpliwość i wyrozumiałość za wasze błędy i testy ( wiekszość graczy zeszta tez ją otrzymała )
mowa była ze ona nie znika
a teraz sprzeniewierzasz swoje słowa
i zeby nie było nie próbowałem zadnego widmo
ze studnią nie ma co drązyc tematu, jakby inteligenci nie rozgadali odrazu pierwszego dnia ze studnia wraca to by kazdy sobie gral studnia by wracała i nikt z "góry" by tym sie nie interesował, a tak to poprawili bład i studnia przepadła, nigdzie nikt z BB nie twierdził że tak ma być, wręcz przeciwnie, odrazu od pojawienia sie tego tematu było stanowczo powiedziane że to bład i bedzie naprawiony, wiec czego Ty oczekujesz. Troche szkoda że tak szybko to poprawili, bo patrzac na bug z dublami to az tak szybkiej reakcji sie nie spodziewłem, 1 studnia nie zakłucała ekonomii w żeden sposób ale kopiowane papugi/kosze juz miały wiekszy wpływ na rozwój gry.
Odnośnie silosu, pisz do supportu bo tu nikt Ci nie pomoże
daveandnokia
13.10.2012, 20:25
zgadzam się z set2g, jakby każdy siedział "cicho pod miotłą" to byśmy mogli nadal cieszyć się studnią... ale z drugiej strony, każdy ma nauczkę, by w przyszłości już tak nie robić:P
DarkAdek
14.10.2012, 12:51
Dziwne mnie też zniknęła studnia którą dostałem za przygodę i tak sobie ją budowałem kilka miesięcy , a wczoraj wyczerpała sie wróciła do gwiazdy zbudowałem ją ona znowu wróciła i tak kilka razy aż poszła gdzieś w ..
to skoro znikają to po co piszą: Akt własności studni artezyjskiej skoro to Akt własności to nie mogą mi go bezpodstawnie zabrać to tak jak byś kupił działkę budowlana a za tydzień przyszedł poprzedni właściciel i Ci ją zabrał bo nie podobało Mu się że masz zamiar tam postawić dom
daveandnokia
15.10.2012, 11:03
jest to dziwne, ale cóż... zrobili i koniec, a my możemy płakać tylko...