PDA

Zobacz pełną wersję : Zniknął mi Silos i studnie artezyjskie.

rado1982
11.10.2012, 19:44
Witam, dziś ok godzi 17tej dużo wcześniej kupione prze zemnie na handlu: Silos i dwie studnie artezyjskie postanowiłem zburzyć i wystawić na sprzedaż.
Silos i 2 x studnie pojawiły się w menu Gwiazda, wystawiłem silos do handlu a po jakimś czasie cofnąłem ofertę i chciałem z powrotem silos i dwie studnie wybudować.
Naglę zaczęło mnie wylogowywać z gry a po 2 godzinach po zalogowaniu okazało się że Silosu już nie mam oraz dwóch studni artezyjskiej.

Jestem stratny ok 3 k monet za tyle kupiłem te dwie budowle...

Gdzie mogę szukać pomoc by odzyskać utracone dobro?????

BB_xaar
12.10.2012, 15:19
Studnie nie powinny wracać do menu gwiazdy - to nie błąd.

Natomiast jeśli chodzi o utracony Silos - proszę przekazać jak najwięcej szczegółów dot. transakcji bezpośrednio do Supportu.

Tatulo
12.10.2012, 15:45
Studnie nie powinny wracać do menu gwiazdy - to nie błąd.

Witam,
Chyba przespałem jakąś aktualizację ;-)
Klikam na swoja studnię artezyjską, manufakturę i widze na karcie ogólnej, "avatar" budynku otoczony piękna gwiazdą.
Swego czasu przenosiłem manufaktury, silosy i zawsze wracały do gwiazdy. Traciłem tylko ulepszenie ale budynku nigdy.
Czy nastąpiły jakieś istotne zmiany i lepiej nie wyburzać budynków z gwiazdą?
pozdrawiam,

szpilek
12.10.2012, 17:45
rado1982, a może chciałeś poprostu zrobić widma budynkw i je sprzedać? A wyszło jak wyszło ^^^

Marys
13.10.2012, 18:40
BB
szybciej kłamiesz niz oddychasz
mi tez studnia znikła a miałem ją w twoim imieniu jako podarek za cierpliwość i wyrozumiałość za wasze błędy i testy ( wiekszość graczy zeszta tez ją otrzymała )
mowa była ze ona nie znika
a teraz sprzeniewierzasz swoje słowa
i zeby nie było nie próbowałem zadnego widmo

set2g
13.10.2012, 18:53
ze studnią nie ma co drązyc tematu, jakby inteligenci nie rozgadali odrazu pierwszego dnia ze studnia wraca to by kazdy sobie gral studnia by wracała i nikt z "góry" by tym sie nie interesował, a tak to poprawili bład i studnia przepadła, nigdzie nikt z BB nie twierdził że tak ma być, wręcz przeciwnie, odrazu od pojawienia sie tego tematu było stanowczo powiedziane że to bład i bedzie naprawiony, wiec czego Ty oczekujesz. Troche szkoda że tak szybko to poprawili, bo patrzac na bug z dublami to az tak szybkiej reakcji sie nie spodziewłem, 1 studnia nie zakłucała ekonomii w żeden sposób ale kopiowane papugi/kosze juz miały wiekszy wpływ na rozwój gry.

Odnośnie silosu, pisz do supportu bo tu nikt Ci nie pomoże

daveandnokia
13.10.2012, 20:25
zgadzam się z set2g, jakby każdy siedział "cicho pod miotłą" to byśmy mogli nadal cieszyć się studnią... ale z drugiej strony, każdy ma nauczkę, by w przyszłości już tak nie robić:P

DarkAdek
14.10.2012, 12:51
Dziwne mnie też zniknęła studnia którą dostałem za przygodę i tak sobie ją budowałem kilka miesięcy , a wczoraj wyczerpała sie wróciła do gwiazdy zbudowałem ją ona znowu wróciła i tak kilka razy aż poszła gdzieś w ..

bmw320
15.10.2012, 00:40
to skoro znikają to po co piszą: Akt własności studni artezyjskiej skoro to Akt własności to nie mogą mi go bezpodstawnie zabrać to tak jak byś kupił działkę budowlana a za tydzień przyszedł poprzedni właściciel i Ci ją zabrał bo nie podobało Mu się że masz zamiar tam postawić dom

daveandnokia
15.10.2012, 11:03
jest to dziwne, ale cóż... zrobili i koniec, a my możemy płakać tylko...