Zobacz pełną wersję : Zadania eventowe - niezaliczone
Picasso_PL
11.10.2012, 13:47
Miałem zadanie wyprodukować 2x ciemność i rzucić to na 2 budynki znajomego.
Wyprodukowanie 2x ciemności zaliczyło, jednak po daniu ich na 2 budynki znajomego już nie ....
Rzuciłem mu na 2 pola dyniowe, to pomyślałem, że jest napisane BUDYNKI to widać na polach nie zaliczyło .... ok .. to robię kolejne 2x ciemność (kolejne 10 dyń na śmietnik) i tym razem wrzucam innemu znajomemu na 2 budynki (gospodarstwa) i znowu to samo ..... zadanie niezaliczone 0/2 ...... zaraz mnie krew zaleje !!!!
Xaar i reszta ekipy .... proszę oddać mi 20 dyń, które niepotrzebnie wydałem na produkcję ciemności, których mi nie zaliczyło zadanie.
Tylko proszę nie pisz, że mam pisać z tym do supportu.
ja już napisałem. Dokładnie to samo.
Na czacie pomocy co najmniej z 10 osób też się skarżyło...
nataszka13
11.10.2012, 14:14
Dołaczam się. Mam ten sam problem ;]
Picasso_PL
11.10.2012, 14:28
Ostrzeżenia o nieprzestrzeganiu regulaminu to dostaniesz od razu .... ale żeby zareagować na błędy w grze, to mają na nas wylane !!!
Powoli już dostaje białej gorączki na tą grę .... miało być tak pięknie .... moja pierwsza gra strategiczna, miłe wspomnienia, a tu takie rzeczy .... wciąż zwiększająca się liczba błędów, stare błędy nienaprawiane ...... generalnie gra się stacza .... chciałem uczestniczyć w programie partnerskim i polecać grę, ale po kilku miesiącach grania nie miałbym sumienia.
No i mamy error. Zle podpięta zmienna. kosze cioci irmy zaliczają ....
Czy dostanę coś za to, że szybciej od suportu doszedłem gdzie leży błąd?
Madziejka
11.10.2012, 14:34
ja bylam szybsza ale w innym wątku :)
OK dla mnie 10 dyń, dla Ciebie 100 ;)
Picasso_PL
11.10.2012, 14:45
kanapki w moim przypadku pomogły ..... dlatego rządam 20 dyń za niepotrzebną produkcję ciemności i kolejne 50 dyń za uszczerbek na zdrowiu psychicznym.
nataszka13
11.10.2012, 14:51
Nie wierzę...
AchaAcha
11.10.2012, 15:21
u mnie to samo...
Niestety u mnie zaliczyło jedną ciemność u znajomego!!!!!!
no nie jest tak zle, nie przesadzajcie :)....ja miałem wyprodukowac 2 ciemnosci i rzucic na budynki....wyprodukowałem z zamiarem rzucenia...a tu juz mi zadanie zaliczyło...i nie tylko ja tak miałem :)
Speed-Omega
11.10.2012, 17:30
też miałem ten problem ale dałem znajomemu półmiski i pomogło
u mnie to samo na serwerze Nowy Świat. Dałem ciemność 2x na budynki gospodarcze i nie zaliczyło . Prosimy o interwencje.
Proszę spróbować uaktywnić jakąś "zwykłą" premię na wyspie - na przykład półmisek ryb. W niektórych przypadkach pomaga. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że nie jest to rozwiązanie idealne, jednak może pomóc.
Informacja o tym dziwnym zaliczaniu (bądź nie) uaktywnienia premii zostanie przekazana dalej.
EDIT:
Picasso_PL, obawiam się, że z poziomu forum nikt nie rozpatrzy Twojej prośby o rekompensatę - w tym celu proszę pisać bezpośrednio do Supportu.
Przemo_pk
11.10.2012, 19:49
to samo, zadanie wisi nie zaliczone. To są jakieś jaja
SirBeherit
11.10.2012, 20:55
To są jakieś jaja :/ Ja już straciłem przez ten błąd 20 dyni. Najlepsze to, że po przejściu zadania z zatrzymywaniem produkcji budynków (dałem półmisek ryb na budynkach) nie zalicza kolejnego zadania (nie widzi, że wyprodukowałem już bardzo silne światło).
Witam
Ja mam to samo - uprasza się osoby odpowiedzialne o interwencje
hehe:)
Gra bez znajomych ma czasem swoje plusy - 2 razy po 14 diamentów, i wychodzi mi, że to jest najszybsze, najtańsze i najlepsze rozwiązanie tamtych misji :)
Picasso_PL
12.10.2012, 10:33
straciłeś 28 diamentów niestety ..... a one są przecież bezcenne.
SirBeherit
12.10.2012, 11:13
Support oczywiście nadal milczy za zadanie jak nie było zakończone tak jest nadal...