PDA

Zobacz pełną wersję : Żenada - więcej zepsuli niż poprawili

PawelD74
11.10.2012, 12:06
Handel po prostu nie działa, w nowym handlu upierdliwe było przewracanie stron i to, że nie zapamiętywało się sortowanie, ani nie było globalnego sortowania na wszystkie strony, ale to co jest teraz to jest kompletna żenada, znaleźć coś do kupienia wymaga klikania bez końca a na globalu dostałem odpowiedź od xaara "nie sortuj", k..wa na drzewo z takimi radami. Historia nie działa, wrzucam coś na handel nie pojawia się w ofercie, DNO!

BB_xaar
11.10.2012, 18:59
Wystarczy posortować raz - akcja ta powinna obejmować wszystkie wpisy, więc pozostaje tylko zmienianie stron. :)

Ferodo
11.10.2012, 19:08
powinna to bardzo trafne określenie. Powinna, ale nie robi. Mało tego, przy każdym odświeżeniu samoczynnie zaznacza wszystkie filtry na oferty, ... było kiepsko, jest tragicznie...

BB_xaar
11.10.2012, 19:15
Ferodo, nie mam pojęcia gdzie leży problem: ja sprawdziłem na kilku różnych przeglądarkach, na kilku różnych kontach, na kilku różnych serwerach - sortowanie zawsze działało u mnie prawidłowo. U większości graczy również działa, jednak nadal kilka osób pisze, że u nich coś jest nie tak. Postaram się zdobyć więcej informacji o ewentualnej przyczynie.

Ferodo
11.10.2012, 19:33
niezrozumienie wynikające z niedomówienia.. mea culpa.

xaar, włącz handel, ustaw filtry na dowolnie wybrane pozycje, np przygody, podstawowe i średnie. przejdź na np. 5 stronę i odśwież. O pozostałych, wczesniejszych babolach nie wspominam, bo o tym to już całe elaboraty powstały

Sortowanie po artykule działa prawidłowo, przynajmniej u mnie. A raczej działa po prostu... :)

BB_xaar
11.10.2012, 19:40
Tak, problem z przeskakiwaniem między stronami i gubieniem informacji o zaznaczonych checkboxach (filtry) jest już znany.

Ferodo
11.10.2012, 20:04
a to ok

a nie ok, bo jeszcze jedna sprawa.. jakoś dziwnie w czasie nieaktywności w grze dynie się "zamrażają" w produkcji. Wylogowałem się2:10h przed zbiorem, wchodze po 1:50h a dynie mają... suprise! 2:10 do zbioru. Sprawa ma miejsce na małym i zwykłym smętarzu, na imponującym zbiory są zgodne z czasem. Ale imponujące sa zbufowane, więc może dlatego tylko.

el_kamilus
11.10.2012, 20:42
Żenada to mało powiedziane....

Rano spokojnie przyglądałem się jak wszyscy jechali równo BB_xaara.
Spokojnie tylko potwierdziłem część błędów. Wieczorem wielkie paniska się noszą i czaty blokują..... a konkretnie nic napisać nie potrafią. Aby wszytko było z mojej strony w jednym miejscu.

Co nie działa:
- Historia handlu padła, BRAK
- sortowanie o którym mowa wyżej
- surowce z wczorajszego handlu zniknęły bezpowrotnie
- błędy w ilościach jednostek generałów (wartości na minusie np. -70)
- brak możliwości dania kosza egzo znajomemu (nie zaskakuje i siedzi w gwiazdce)

Jakoś wcześniej tylko problemy sortowania występowały. Na TSOtestingu też aż tak źle nie było.

swietyksc
11.10.2012, 20:57
może wkońcu wywalicie to dzielenie na strony i nie bedzie problemu

Blaszka1971
11.10.2012, 22:01
dokladnie 20 minut przestal u mnie dzialac w ogole handel_nie moge wstawic zadnej oferty(czyszczenie cache nie pomoglo jak zawsze zreszta).Kolejna sprawa,ktora miala byc naprawiona:po kupieniu towaru np.z 3 strony wracamy do pierwszej_sic

Picasso_PL
11.10.2012, 22:09
Mnie już coraz mniej zaczyna dziwić w tej grze .... zamiast naprawiać błędy to ludki z BB myślą TYLKO O TYM JAK NAM ZEPSUĆ GRĘ !!
Zważcie na to ile czasu im zajęło, żeby poradzić sobie z dublowaniem premii ..... 5 miesięcy !!!!
I myślicie, że świeże błędy są w stanie naprawić ???

Xaar ma formułkę o przeglądarce i finito ...
Dlaczego nie ma tutaj (w dziale technicznym) kogoś z supportu ???? Przecież taki człek by wyjaśnił wiele spraw (pod warunkiem, że by rzeczowo z nami rozmawiał, a nie na zasadzie: "taaaak, znamy i wiemy, ale kiedy naprawimy nie powiemy")

wredniejszy
11.10.2012, 22:27
Picasso zaskoczony polandja,coś jeszcze gdzieś takie problemy jak tu są,był jakiś gdzieś tam nie doczytałem.Ktoś gra na zagranicznych serwerach to poprosimy o opinię.

Lightowy
11.10.2012, 22:35
Ferodo, nie mam pojęcia gdzie leży problem: ja sprawdziłem na kilku różnych przeglądarkach, na kilku różnych kontach, na kilku różnych serwerach - sortowanie zawsze działało u mnie prawidłowo. U większości graczy również działa, jednak nadal kilka osób pisze, że u nich coś jest nie tak. Postaram się zdobyć więcej informacji o ewentualnej przyczynie.

tak ta....tak samo działa jak sie postarasz zdobyć jakieś informacje tyle na temat

Nagrael
11.10.2012, 23:26
na temat sortowanie to nie wiem co z nim zrobili ale raz mi dziala a raz nie, niestety czesciej i sortuje tylko na 1 karcie a na innych wywala na 1 jak probuje posortowac

Poznan_On
12.10.2012, 15:27
tez mi raz dziala sortowanie a raz nie ... a ostatnio wikingow przez handel zgubilem ...wystawilem oferte zamiany wikingow na czarnych rycerzy i ani czarnych ani wikingow nie mialem w gwiezdzie...
Nie wspominajac juz o ofertach ktore sie wystawia i nie zwraca sie na nie uwagi bo tez pewnie sporo w "czarna dziure" wpadlo....
Do supportu nie zglosilem bo jak mam ich wypociny czytac, ze ciasteczka, ze cache, ze antywirusy mam zle albo ze bloki z pewnoscia stosuje i dlatego mam takie bledy z handlem to....ehhh

Z reszta tworcy sa od tworzenia i zbierania sianka za klejnoty od biednych dzieciakow a nie od naprawiania bledow.... :) Przeciez to wersja beta w koncu ...
Czyz nie xaar....:)