Zobacz pełną wersję : Żenada - więcej zepsuli niż poprawili
PawelD74
11.10.2012, 12:06
Handel po prostu nie działa, w nowym handlu upierdliwe było przewracanie stron i to, że nie zapamiętywało się sortowanie, ani nie było globalnego sortowania na wszystkie strony, ale to co jest teraz to jest kompletna żenada, znaleźć coś do kupienia wymaga klikania bez końca a na globalu dostałem odpowiedź od xaara "nie sortuj", k..wa na drzewo z takimi radami. Historia nie działa, wrzucam coś na handel nie pojawia się w ofercie, DNO!
Wystarczy posortować raz - akcja ta powinna obejmować wszystkie wpisy, więc pozostaje tylko zmienianie stron. :)
powinna to bardzo trafne określenie. Powinna, ale nie robi. Mało tego, przy każdym odświeżeniu samoczynnie zaznacza wszystkie filtry na oferty, ... było kiepsko, jest tragicznie...
Ferodo, nie mam pojęcia gdzie leży problem: ja sprawdziłem na kilku różnych przeglądarkach, na kilku różnych kontach, na kilku różnych serwerach - sortowanie zawsze działało u mnie prawidłowo. U większości graczy również działa, jednak nadal kilka osób pisze, że u nich coś jest nie tak. Postaram się zdobyć więcej informacji o ewentualnej przyczynie.
niezrozumienie wynikające z niedomówienia.. mea culpa.
xaar, włącz handel, ustaw filtry na dowolnie wybrane pozycje, np przygody, podstawowe i średnie. przejdź na np. 5 stronę i odśwież. O pozostałych, wczesniejszych babolach nie wspominam, bo o tym to już całe elaboraty powstały
Sortowanie po artykule działa prawidłowo, przynajmniej u mnie. A raczej działa po prostu... :)
Tak, problem z przeskakiwaniem między stronami i gubieniem informacji o zaznaczonych checkboxach (filtry) jest już znany.
a to ok
a nie ok, bo jeszcze jedna sprawa.. jakoś dziwnie w czasie nieaktywności w grze dynie się "zamrażają" w produkcji. Wylogowałem się2:10h przed zbiorem, wchodze po 1:50h a dynie mają... suprise! 2:10 do zbioru. Sprawa ma miejsce na małym i zwykłym smętarzu, na imponującym zbiory są zgodne z czasem. Ale imponujące sa zbufowane, więc może dlatego tylko.
el_kamilus
11.10.2012, 20:42
Żenada to mało powiedziane....
Rano spokojnie przyglądałem się jak wszyscy jechali równo BB_xaara.
Spokojnie tylko potwierdziłem część błędów. Wieczorem wielkie paniska się noszą i czaty blokują..... a konkretnie nic napisać nie potrafią. Aby wszytko było z mojej strony w jednym miejscu.
Co nie działa:
- Historia handlu padła, BRAK
- sortowanie o którym mowa wyżej
- surowce z wczorajszego handlu zniknęły bezpowrotnie
- błędy w ilościach jednostek generałów (wartości na minusie np. -70)
- brak możliwości dania kosza egzo znajomemu (nie zaskakuje i siedzi w gwiazdce)
Jakoś wcześniej tylko problemy sortowania występowały. Na TSOtestingu też aż tak źle nie było.
swietyksc
11.10.2012, 20:57
może wkońcu wywalicie to dzielenie na strony i nie bedzie problemu
Blaszka1971
11.10.2012, 22:01
dokladnie 20 minut przestal u mnie dzialac w ogole handel_nie moge wstawic zadnej oferty(czyszczenie cache nie pomoglo jak zawsze zreszta).Kolejna sprawa,ktora miala byc naprawiona:po kupieniu towaru np.z 3 strony wracamy do pierwszej_sic
Picasso_PL
11.10.2012, 22:09
Mnie już coraz mniej zaczyna dziwić w tej grze .... zamiast naprawiać błędy to ludki z BB myślą TYLKO O TYM JAK NAM ZEPSUĆ GRĘ !!
Zważcie na to ile czasu im zajęło, żeby poradzić sobie z dublowaniem premii ..... 5 miesięcy !!!!
I myślicie, że świeże błędy są w stanie naprawić ???
Xaar ma formułkę o przeglądarce i finito ...
Dlaczego nie ma tutaj (w dziale technicznym) kogoś z supportu ???? Przecież taki człek by wyjaśnił wiele spraw (pod warunkiem, że by rzeczowo z nami rozmawiał, a nie na zasadzie: "taaaak, znamy i wiemy, ale kiedy naprawimy nie powiemy")
wredniejszy
11.10.2012, 22:27
Picasso zaskoczony polandja,coś jeszcze gdzieś takie problemy jak tu są,był jakiś gdzieś tam nie doczytałem.Ktoś gra na zagranicznych serwerach to poprosimy o opinię.
Lightowy
11.10.2012, 22:35
Ferodo, nie mam pojęcia gdzie leży problem: ja sprawdziłem na kilku różnych przeglądarkach, na kilku różnych kontach, na kilku różnych serwerach - sortowanie zawsze działało u mnie prawidłowo. U większości graczy również działa, jednak nadal kilka osób pisze, że u nich coś jest nie tak. Postaram się zdobyć więcej informacji o ewentualnej przyczynie.
tak ta....tak samo działa jak sie postarasz zdobyć jakieś informacje tyle na temat
na temat sortowanie to nie wiem co z nim zrobili ale raz mi dziala a raz nie, niestety czesciej i sortuje tylko na 1 karcie a na innych wywala na 1 jak probuje posortowac
Poznan_On
12.10.2012, 15:27
tez mi raz dziala sortowanie a raz nie ... a ostatnio wikingow przez handel zgubilem ...wystawilem oferte zamiany wikingow na czarnych rycerzy i ani czarnych ani wikingow nie mialem w gwiezdzie...
Nie wspominajac juz o ofertach ktore sie wystawia i nie zwraca sie na nie uwagi bo tez pewnie sporo w "czarna dziure" wpadlo....
Do supportu nie zglosilem bo jak mam ich wypociny czytac, ze ciasteczka, ze cache, ze antywirusy mam zle albo ze bloki z pewnoscia stosuje i dlatego mam takie bledy z handlem to....ehhh
Z reszta tworcy sa od tworzenia i zbierania sianka za klejnoty od biednych dzieciakow a nie od naprawiania bledow.... :) Przeciez to wersja beta w koncu ...
Czyz nie xaar....:)