Zobacz pełną wersję : Problem z patentem budowlanym pola dyni
Peterus92
11.10.2012, 08:47
Witam, piesze tu bo mam problem z patentem budowlanym pola dyni II poziom...
Chodzi o to iż mam 8 pól a nie 3 jczyli x3 I , x2 II , x3 III - chodzi o to ze postanowilem przesunac pole o jedno miejsce a nie mozna bylo wiec myslalem ze tak jak ze studnia artezyjska, ono wróci do gwiazdy, lub ponownie będe mogl zakupic... stalo sie inaczej mam teraz 8 pól i nie moge nic kupic pomóżcie prosze oto scr ... http://zapodaj.net/096a91c17277c.jpg.html Prosze o szybka pomoc :)
krotos666
11.10.2012, 08:52
ona nie wraca do menu gwiazdy.
zburzyłeś - straciłeś.
Bolo-Komandos
11.10.2012, 08:56
Zrobiłem tak jak kolega... Czy to naturalne, że pole nie pojawia się w menu gwiazdy?
Tak.. to normalne, podbnie jak nie wracaja zwykle pola i studnie kupione za klejnoty.
Budowle wracajace do gwiazdy maja taka zolta gwiazdke w tle.
Bolo-Komandos
11.10.2012, 09:07
W porządku. A czy naturalnym jest, że nie mogę ponownie wykupić (u kupca) tego pola?
krotos666
11.10.2012, 10:07
tak, bo masz limit zakupu.
Czyli jak mi sie wyczerpie pole to juz nie odkupie nowego ??
Właśnie, jak to jest? Można tylko raz eksploatować pola? Znaczyłoby to, że każdy może zebrać max 670 dyń + buffy?
JackDanieIs
11.10.2012, 12:57
Właśnie, jak to jest? Można tylko raz eksploatować pola? Znaczyłoby to, że każdy może zebrać max 670 dyń + buffy?
Dokładnie tak jest, maksymalnie można zebrać +/- 1400 dyń z pól. Resztę trzeba kupić.
Dokładnie tak jest, maksymalnie można zebrać +/- 1400 dyń z pól. Resztę trzeba kupić.
No to trzeba podejść do tematu bardzo ostrożnie. Tylko buffy.
Peterus92
14.10.2012, 09:53
Dziękuję za odpowiedź :) A w między czasie dostałem wiad od supportu :
"Witaj Astrox,
Uprzejmie informuję, iż niestety smentarz dyń nie powraca po wyburzeniu do menu gwiazdy.
Jest to budynek z określoną ilością surowca, nie znajduje się w żółtej gwiazdce, która sygnalizuje o tym że dany budynek jest powracający do menu gwiazdki.
Tak więc niestety nie ma możliwości przywrócenia smentarza dyń.
Pozdrawiam,
Gosia
Zespół The Settlers Online " No i wszystko jasne ; /