PDA

Zobacz pełną wersję : Gildia A.C.H.E.R.O.N - tylko dla odważnych

Nenah
10.10.2012, 21:18
Dawno, dawno temu, we wrześniu roku pańskiego 2012, za siedmioma górami, za siedmioma lasami, po naszej stronie klawiatury grupa nietuzinkowych ludzików postanowiła założyć sobie gildię...

Oferujemy:
- niesamowicie podniecające hobby polegające na wzajemnym obsypywaniu się premiami, prezentami i ogromnymi ilościami wody,
- wciągające dyskusje na czacie gildijnym,
- miłą atmosferę i wzajemną pomoc w każdych okolicznościach,
- bla, bla, bla...

Wymagania:
- minimalny wiek xxx,
- minimalny level yyy,
- kóltóra osobista i snaiomość ortografiji,

Jeśli jesteś zafascynowany powyższą ofertą i spełniasz wymagania to zrób dla nas jedno: NIE PISZ!!!
Jeśli jesteś zafascynowany i jednocześnie dorosły to zrób dwie rzeczy: WYŁĄCZ KOMPA I IDŹ SPAĆ!!!

A teraz bardziej poważnie:

Gildia A.C.H.E.R.O.N (ArN) ewentualnie, na drodze wyjątku może przyjąć w swoje szeregi, kolejną unikatową na skalę światową postać.

Oferujemy:

- nuuuuuudny i zaspamowany czat wewnętrzny,
- kompletnie bezużyteczne zewnętrzne forum gildii,
- możliwość poznania i konwersacji z wątpliwej jakości ludziami i ludziczkami.

Oczekujemy:

- logowania się co najmniej x razy na y dni gdzie x jest liczbą parzystą podzielną przez z i niepodzielną przez k! a z jest mniejsze od j-p*56. (tarcie sanek o powierzchnię jest pomijalne).
- wieku pomiędzy prenatalnym a emerytalnym - jeśli mieścisz się w tych granicach to już nie jest źle.
- niebanalnych zainteresowań oraz poruszania ich w czasie licznych i zażartych debat na tematy imprezowe, motoryzacyjne oraz wędkarskie.

Wymagamy:

- karty szczepień od osiedlowego weterynarza,
- znajomości procesów hormonalnych w organizmie karaczana madagaskarskiego w okresie rozrodczym,
- IQ wyższego niż posiada pudel sąsiadki szwagra mojej siostry,
- znalezienia w grze nicku kogoś odpowiedzialnego za rekrutację i napisania do niego.

Ostrzegamy:

- proces rekrutacyjny może być przewlekły lub wręcz przeciwnie a rozmowa z naszym rekrutantem wbrew zapewnieniom ministra od chorób jest na 100% szkodliwa dla zdrowia.

Jeśli temat wytrąceń perlitycznych w austenicie szczątkowym nie jest ci obcy - NAPISZ KONIECZNIE.

Wojcimierz
28.10.2012, 06:52
I co? I lipa.... Wiedziałem,że tak będzie. Napiszmy ulotkę mówili... Przylezie do nas więcej ludziów...
Strata czasu na was. Rozumiem,że nie każdy jest szaleńczo zafascynowany ale taka mizerota w temacie zgłoszeń? Zawiedliście mnie...
Gdzie te dziesiątki kobiet i setki yntelektualistów się pytam??

Ereb1991
07.11.2012, 17:44
Nie no wymagania masakryczne^^ Ale szczerze bardzo mnie ta oferta rozbawiła:D

Wojcimierz
03.12.2012, 04:27
Po przemyśleniu sprawy jednogłośnie (czyli w sensie,że jeden głosował) - postanowiłem nieco złagodzić wymagania stawiane kandydatom w nasze szeregi.

Z dniem dzisiejszym wycofuje się obowiązek przedstawiania karty szczepień.

W końcu my tu obecni i tak nie jesteśmy najzdrowsi na ciele a zwłaszcza umyśle;)

Lista wakatów:
- szef sztabu odpowiedzialny za strategie militarne (powstania sztabu nie przewiduje się),
- główny taktyk (lub taktyczka?),
- specjalista d/s public relejszons bo chyba mamy kiepskie relejszons z public,
- analityk rynku towarowego,
- magazynier.

Nie pytaj co my możemy zrobić dla ciebie.
Zapytaj co ty możesz zrobić dla nas.
Albo o to też nie pytaj.
Najlepiej o nic nie pytaj.
I PAMIĘTAJ - kto pyta nie błądzi.
Ale nie pytaj dlaczego tak się mówi.

Howgh!

Soteria99
14.06.2014, 10:33
skąd się wzieła ta nazwa