Zobacz pełną wersję : Łowca nagród.
Zrobiłam z sukcesem przygodę i nie mogłam jej nijak zakończyć ( wszystkie możliwe opcje zastosowane) pomyślałam poczekam sama się zakończy . I zakończyła z informacją : Cóż za rozczarowanie . Nie udało Ci się przeprowadzić skutecznych przeszukiwań ... itd. No otóż udało mi się ale przygodzie się chyba nie udało . Czy ktoś miał ostatnio podobny przypadek ?
Jerry1981
10.10.2012, 20:53
Dess przygody kończy się klikając przycisk "Zakończ" znajdujący się w menu "Zadania główne", które wyskakuje po naciśnięciu "Wykrzyknika" znajdując się na Mapie przygody. Oczywiście najpierw nalezy wykonać wszystkie cele przedstawione w danej przygodzie, jako zadania główne.
Jeśli tego przycisku nie ma to jesteś tam gdzie powinnaś być. Czekanie do końca czasu przeznaczonego na przygodę ZAWSZE oznacza niewykonanie przygody.
Jeśli zaś ten przycisk tam był, zadania zostały prawidłowo wykonane, ale przycisk zakończ był nieaktywny należy napisac do supportu bo wystapił jakiś błąd gry.
Witam miałem to samo dzisiaj, anulowałem dostałem 202 expa
Brak przycisku "Zakończ"
Jerry1981 kumasz że w wykrzykniku nic to nie dało ? Robiłam tę przygodę kolejny raz i wiem ze coś jest nie tak ?
Jerry1981
11.10.2012, 15:48
dess a wiesz ile osób nie kuma że w wuykrzykniku... i że na przygodzie... jak pisałem jeśli nie masz aktywnego rpzyciska zakończ tam gdzie powinien być - napisz do supportu przycisk pomoc pod awatarem otworzy odpowiednią stronę