PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z wejściem do przygody

Madzia77
10.10.2012, 08:53
Witam
Od wczoraj mam problem z wejściem na mapę przygody bądź wysłaniem tam wojska. Wyskakuje mi komunikat taki jak na załączniku. Mam łącze z UPC 50 Mb/s i do tej pory nie było takiego problemu.
Zaczęło się wczoraj jak poszedł flood na Global-1.

Bardzo proszę o pomoc, albo podpowiedź co zrobić z tym fantem :(

Picasso_PL
10.10.2012, 10:05
Próbuj do upadłego .... jak sytuacja się nie zmieni to możesz zacząć pisać litanie do Xaara .... proponuję wysyłanie 10 maili dziennie.

Madaszka
10.10.2012, 20:56
Niestety mam ten sam problem. Nie mogę wejść dzisiaj w ogóle na rozpoczętą wczoraj przygodę. Za każdym razem wywala mnie z serwera. Czyściłam już pamięć, zmieniałam przeglądarkę.Nic nie pomaga! Granie staje się coraz bardziej irytujące!

BB_xaar
10.10.2012, 21:03
Prawdopodobnie jest to związane z problemem z przygodami pochodzącymi z handlu - podczas dzisiejszej konserwacji problem ten zostanie usunięty, postaram się dać więcej informacji po przerwie technicznej.

Barlog111
10.10.2012, 22:50
Widzisz Xaar coraz więcej osób zaczyna mieć ten problem, niedługo nikt nie będzie grał w tą grę bo nikt nie będzie mógł wejść na swoje konto w grze. A tak apropo to mogłeś im odpisać że jeżeli nie naprawią błędu to po zakończeniu przygody nie będą mogli wejść na swoje konto tak jak Ja i wiele innych osób.

Loganus
13.10.2012, 10:36
Mam przygode ktora sam znalazlem i mam taki sam problem od wczoraj, w zaden sposob nie moge wejsc do przygody.

kreolczyk
15.10.2012, 10:03
u mnie podobnie. Przygoda znaleziona samodzielnie. Uruchomiona wczoraj. Dzisiaj każda próba wejścia na przygodę kończy się wylogowaniem z komentarzem takim samym jak u Madzi77. Rzeczywiście granie staje się irytujące (znikające przedmioty z handlu, problem z przygodami)... Chyba czas sobie znaleźć inną rozrywkę.

BB_xaar
15.10.2012, 11:51
Jeśli ktoś ma problem z przygodą - dotyczy to zarówno "zbyt wielu uczestników" jak i braku możliwości wejścia na mapę przygody - należy napisać do Supportu. Na pewno uda się wyjaśnić sytuację, nie trzeba się martwić. :)

grzechowski
15.10.2012, 12:07
Na pewno sie uda....pytanie kiedy....problemy sie mnożą....a może BB przeznaczyłoby ciutkę wiekszą część z przychodów na serwerownie co?

BB_xaar
15.10.2012, 15:36
grzechowski, problem z przygodami nie ma nic wspólnego z wydajnością serwerów gry.

Frodziak
15.10.2012, 15:53
Jeśli ktoś ma problem z przygodą - dotyczy to zarówno "zbyt wielu uczestników" jak i braku możliwości wejścia na mapę przygody - należy napisać do Supportu. Na pewno uda się wyjaśnić sytuację, nie trzeba się martwić. :)

no tak - należy pisać do supportu- równie dobrze można pisać "na berdyczów". W piątek rano napisałem do Wielce Szanownych Zapracowanych i Światłych Państwa Supportowiczów zgłaszając problem z "trefną" przygodą, załączyłem link do screena, żądanie rekompensaty utraconej przygody i.... co się stało ? Ano nic ! Żadnej reakcji. A minęło już trochę czasu. Skandaliczne podejście do klientów jakimi jesteśmy my gracze.

Madzia77
15.10.2012, 21:28
Niestety... SUPPORT nie raczył odpowiedział na zgłoszenie. Problem sam się naprawił... ale pytanie na jak długo. Narazie śmiga... ale za każdym razem zastanawiam się czy uda się tam wejść

BB_xaar
18.10.2012, 14:06
Problem z błędnie działającymi przygodami (zbyt duża ilość uczestników) zostanie poprawiony podczas najbliższych prac konserwacyjnych - tak przynajmniej zakłada plan. Więcej informacji na ten temat pojawi się już niedługo, gdy tylko otrzymam ostateczne potwierdzenie.

Korzystając z okazji pragnę przypomnieć, że ilość takich "popsutych" przygód jest ograniczona.