Zobacz pełną wersję : "Wystąpił ogólny błąd. (...)" Co to znaczy?!
Czy ktoś ma taki problem? Gdy kliknę "Logowanie", (tylko raz) pojawia się tabliczka "Wystąpił ogólny błąd. Proszę odświeżyć stronę i spróbować ponownie.". Co to znaczy?! Ktoś niestety musiał mieć taki problem. Proszę o odpowiedź, bynajmniej szybką. Sorry, nie mam załącznika.
Picasso_PL
09.10.2012, 23:40
to znaczy, że straciłeś konto :)
Ja też mam ten problem ....nie mogę się zalogować - tzn loguję się ale nie mogę wejśc do gry
Picasso_PL
10.10.2012, 10:10
Wiadomość od BB wtedy powinna być taka:
"Bardzo nam przykro, ale właśnie straciłeś konto :P Zacznij od nowa i kup ponownie klejnoty. Dziękujemy za kaskę :)"
To jest "standardowy" błąd tej gry. Czasami muszę odświeżać stronę 5-6 razy i dopiero mogę się zalogować. Bez komentarza...
Tak samo wczoraj w godzinach wieczornych komunikat Uplay jest niedostępny i trwa to około godziny oj sypie się gra sypie.
Najgorsze jest to, że przecież jesteśmy po zmianach programowych i sprzętowych, które miały poprawić sytuację.
Mam ten sam problem nie mogę się zalogować :(
to znaczy, że straciłeś konto :)
Nie ma racji...
daveandnokia
13.10.2012, 21:53
Oczywiście, że nikt nie ma racji, nie straciłeś konta człowieku. Po prostu znów jakiś błąd serwera i tyle. Ileż to razy mi sie to pokazywało, F5 i kolejne próby logowania się, po jakimś czasie udało się. Więc niech niektórzy nie robią ludzi w balona...