PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Kolor czcionki na szepcie

climbatize
06.10.2012, 14:49
Moja sugestia tyczy się zmiany koloru czcionki na szepcie. Dotychczasowy kolor moim zdaniem nie komponuje się dobrze z tłem. Moim zdaniem czcionka powinna być jaśniejsza, nie widzę przeszkód, żeby była nawet biała lub szara jak większość w tej grze. Nie ma potrzeby wyróżniania treści szeptu takim kolorem, jak już sama zakładka w oknie czatu jest samym w sobie wyróżnieniem (na zasadzie zakładek w przeglądarce).
Byłby to ukłon zwłaszcza w stronę osób mających problemy ze wzrokiem - sam jestem jedną z nich.

set2g
06.10.2012, 15:41
Problemów ze wzrokiem nie mam, ale ten kolor wkurza, jest zbyt ciemny. głos na tak jak najbardziej :)

Piotru70
06.10.2012, 15:47
Nie tyle że się nie komponuje, ale taki dobór kolorów jest niezdrowy dla wzroku. Na szepcie, powinien był kolor tekstu biały. Jak na globalach. Lecz nicki podpisanych graczy powinny być w innym kolorze. Mianowicie chodzi mi o mój własny nick. Na szepcie łatwiej będzie oddzielić moje wypowiedzi od wypowiedzi innego rozmówcy. A na globalnym będzie łatwiej wyłapać swoje wypowiedzi. Bo czasami rozmowa jest takim spamem że nie wiem do którego momentu cofnąć czat aby przeczytać wypowiedzi osób z którymi rozmawiam.

yachoo
07.10.2012, 16:02
jak świeci słońce to kiepsko widać jestem za można zrobić wybór koloru

emuq
07.10.2012, 17:39
nie wiem czy zauważyliście na testowym ale kolor czcionki nick'ów będzie zmieniony. Co do czcionki tekstu to jestem na tak