Zobacz pełną wersję : Gra Kolor czcionki na szepcie
climbatize
06.10.2012, 14:49
Moja sugestia tyczy się zmiany koloru czcionki na szepcie. Dotychczasowy kolor moim zdaniem nie komponuje się dobrze z tłem. Moim zdaniem czcionka powinna być jaśniejsza, nie widzę przeszkód, żeby była nawet biała lub szara jak większość w tej grze. Nie ma potrzeby wyróżniania treści szeptu takim kolorem, jak już sama zakładka w oknie czatu jest samym w sobie wyróżnieniem (na zasadzie zakładek w przeglądarce).
Byłby to ukłon zwłaszcza w stronę osób mających problemy ze wzrokiem - sam jestem jedną z nich.
Problemów ze wzrokiem nie mam, ale ten kolor wkurza, jest zbyt ciemny. głos na tak jak najbardziej :)
Piotru70
06.10.2012, 15:47
Nie tyle że się nie komponuje, ale taki dobór kolorów jest niezdrowy dla wzroku. Na szepcie, powinien był kolor tekstu biały. Jak na globalach. Lecz nicki podpisanych graczy powinny być w innym kolorze. Mianowicie chodzi mi o mój własny nick. Na szepcie łatwiej będzie oddzielić moje wypowiedzi od wypowiedzi innego rozmówcy. A na globalnym będzie łatwiej wyłapać swoje wypowiedzi. Bo czasami rozmowa jest takim spamem że nie wiem do którego momentu cofnąć czat aby przeczytać wypowiedzi osób z którymi rozmawiam.
jak świeci słońce to kiepsko widać jestem za można zrobić wybór koloru
nie wiem czy zauważyliście na testowym ale kolor czcionki nick'ów będzie zmieniony. Co do czcionki tekstu to jestem na tak