PDA

Zobacz pełną wersję : poprawiony widok online w gildii

sars904
04.10.2012, 09:05
Po dzisiejsze poprawce w pasku gildii kilka osób występuje podwójnie lub potrójnie, a czasem lewa postać jest online a prawa nie:) Też tak ktoś ma?

Zvir
04.10.2012, 11:49
u nas nagle wszystkie miejsca są zajęte - osoby są zdublowane po 5-6 razy nawet... jak zwykle BUG po nowej aktualce

Afrobabka
04.10.2012, 13:40
U mnie tez nie ktorzy sa nawet 6 razy...

wizzardzik
04.10.2012, 15:28
http://s1.img.pl/v/1210/237785up.bmp
u nas to samo macie na sreenie i to po parenaście osób sie tak troi ..

BB_xaar
04.10.2012, 17:19
Tak, to błąd - został już przekazany dalej.

U53R
04.10.2012, 20:41
Rozumiem że jest to błąd , nie rozumiem tylko iż po testach wprowadzane są nowe "ficzery" ale pojawiają się błędy których dotychczasowo nie było. Oczekiwanym przez graczy jest aby gra była stabilna pomimo wersji beta a nie każda nowa aktualizacja wiąże się z "kolejnymi błędami".

Wydaje mi się ze idzie to w złą stronę

BB_xaar
05.10.2012, 14:39
U53R, gdyby błąd ten wystąpił na serwerze testowym, z pewnością zostałby on poprawiony jeszcze przed pojawieniem się nowej wersji gry w Polsce. Jak widać, nie wszystko da się przewidzieć, mogę jednak zapewnić, że pracujemy nad fixem.

Miesiączka
06.10.2012, 01:44
U53R, gdyby błąd ten wystąpił na serwerze testowym, z pewnością zostałby on poprawiony jeszcze przed pojawieniem się nowej wersji gry w Polsce. Jak widać, nie wszystko da się przewidzieć, mogę jednak zapewnić, że pracujemy nad fixem.

który będzie trwał do następnej przerwy konserwacyjnej? czy wy tylko pracujecie w czwartki? tak ciężko to usunąć bo mi się wydaje że nie ale wy macie nas gdzieś a nie tak jak inni producenci że jak tylko wiedzą o jakiś bugach/błędach to od razu je poprawiają i nie czekają do jakiś "przerw konserwacyjnych"

Kylar_Slyterin
06.10.2012, 09:11
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale czasem jak wywala z serwera to chyba na szybko wprowadzają poprawki. Może się mylę :P

Ale mimo wszystko jak widzę Firma BB ma za mało programistów bo gra żetak powiem jest cholernie niedopracowana....

el_bieta
06.10.2012, 14:13
znowu cos po konserwacji, zawsze cos sie dzieje, tez mam po dwie repliki a siebie mam nawet w trzech odslonach:)

Piotru70
06.10.2012, 14:21
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale czasem jak wywala z serwera to chyba na szybko wprowadzają poprawki. Może się mylę :P

Ale mimo wszystko jak widzę Firma BB ma za mało programistów bo gra żetak powiem jest cholernie niedopracowana....

Może nie że za mało programistów. Ale może programistów z niższego pułapu mają za dużo. Ale dodam też coś od siebie, mam jakiś Bug i Geolog nie odnajduje mi jednego złoża marmuru i jednego złoża żelaza. Tak jak nie byłoby w tym miejscu żadnego złoża. A u innych graczy jest normalnie.

Miesiączka
06.10.2012, 14:50

znowu genialne wypowiedz

Może nie że za mało programistów. Ale może programistów z niższego pułapu mają za dużo. Ale dodam też coś od siebie, mam jakiś Bug i Geolog nie odnajduje mi jednego złoża marmuru i jednego złoża żelaza. Tak jak nie byłoby w tym miejscu żadnego złoża. A u innych graczy jest normalnie.

po relogu też tak masz? bo ja po konserwie też tak miałem z kamieniem 3 złoża w s5 były wyeksploatowane wysyłałem geologów i ciągle było że nic nie znaleźli a kumpel do mnie wszedł i mówi ze mam tam kamień zrobiłem relog i nagle 3 złoża się pojawiły

Zvir
06.10.2012, 17:29
Miesiączka schodzicie na inny temat! nie robić kwasu i zbędnego spamu! BB się wypowiedział temat powinien zostać zamknięty