Zobacz pełną wersję : Nie można przybliżyć ekranu kółkiem myszki
Strony mogę, tylko na tej grze coś się stało
Kylar_Slyterin
02.10.2012, 16:57
wejdź do gry jeszcze raz lub zamknij i następnie otwórz przeglądarkę jeszcze raz. To jest problem czystko techniczny.
Miesiączka
02.10.2012, 17:13
wejdź do gry jeszcze raz lub zamknij i następnie otwórz przeglądarkę jeszcze raz. To jest problem czystko techniczny.
no co ty? cos z***ali i nie dziala scroll w Firefox odpal w chrome albo innej przegladarce
dzisiaj z lagami to na maxa poszliscie
Kylar_Slyterin
02.10.2012, 17:28
no co ty? cos z***ali i nie dziala scroll w Firefox odpal w chrome albo innej przegladarce
dzisiaj z lagami to na maxa poszliscie
Jak rozumiem innego słownictwa nie posiadasz. Jeśli masz jakiś problem to twój problem. Ja tylko powiedziałem co i jak. A jak widać nawet przekleństwa z gwiazdkami nie potrafisz napisać to nie pisz bo ja nie potrafię nawet odczytać tego słowa. Pomyśl zanim coś napiszesz. A jeśli to przekleństwo mało być w moją stronę to napisze do moderatora o tej sprawie.
Pozrdo
zamkniecie reset pc i dalej kupa tzn nie bangla :(
Miesiączka
02.10.2012, 17:38
Jak rozumiem innego słownictwa nie posiadasz. Jeśli masz jakiś problem to twój problem. Ja tylko powiedziałem co i jak. A jak widać nawet przekleństwa z gwiazdkami nie potrafisz napisać to nie pisz bo ja nie potrafię nawet odczytać tego słowa. Pomyśl zanim coś napiszesz. A jeśli to przekleństwo mało być w moją stronę to napisze do moderatora o tej sprawie.
Pozrdo
madrujesz sie a jestes tepy tyle powiem i czytac nie potrafisz
zamkniecie reset pc i dalej kupa tzn nie bangla :(
coraz gorzej jest ja teraz budykow stawiac nie moge
potwierdzam w FF przestalo mi dzialac kolko myszy, "+" "-" na klawie dzialaja. W chromie wszystko ok.
PS
KYLAR przeklenstwo jest dobrze napisane - 3 * = 3 litery odpowiednik BUM - bardziej ci nie podpowiem, a rady typu wylacz i wlacz mozesz sobie w buty wsadzic.
Kylar_Slyterin
02.10.2012, 18:07
Czyli jak rozumiem wasze słownictwo jest poniżej krytyki. Eh.. dzisiejsza młodzież dzisiejszy ludzie. 0'ro kultury. Zastosuje się do tego co Miesiączka ma w opisie:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
I tyle powiem.
restart był, historia wyczyszczona i nadal nic.
Miesiączka
02.10.2012, 18:14
Czyli jak rozumiem wasze słownictwo jest poniżej krytyki. Eh.. dzisiejsza młodzież dzisiejszy ludzie. 0'ro kultury. Zastosuje się do tego co Miesiączka ma w opisie:
I tyle powiem.
chodzi o to ze piszesz w postach glupoty takie jak tu:
pewnie nowy serwer nowe reguły. Czytałeś regulamin?
gowno wiesz i pozniej piszesz jakies glupoty jak ta wyzej
Boski_Caesar
02.10.2012, 18:19
Ta sama akcja na Chromium - zero reakcji na scrolla.
melisa77
02.10.2012, 18:25
w Seamonkey, FF podobnie
Kylar_Slyterin
02.10.2012, 19:17
chodzi o to ze piszesz w postach glupoty takie jak tu:
gowno wiesz i pozniej piszesz jakies glupoty jak ta wyzej
A ty nabijasz posty. Jak popełnię błąd to się przyznaje. A ty od razu z wrzaskiem. Dla mnie koniec tematu. ( Mam nadzieję, ze nie mam Cie w znajomych bo z tobą handlować czy Ci pomagać nie zamierzam.)
Goldmano
02.10.2012, 21:20
ja restart kompa zrobilem, potem odpaliłem firefoxa, wyczyściłem cookies i zaczęło działać
Kylar_Slyterin
02.10.2012, 21:29
ja restart kompa zrobilem, potem odpaliłem firefoxa, wyczyściłem cookies i zaczęło działać
Wiesz mogę doradzić jeszcze tylko jedno. Przeżuć się z Firefoxa na Chroma a zobaczysz, że będzie wszystko śmigało ;]
Boski_Caesar
02.10.2012, 21:58
Ctrl + F5 też działa...
Goldmano
02.10.2012, 21:58
Wiesz mogę doradzić jeszcze tylko jedno. Przeżuć się z Firefoxa na Chroma a zobaczysz, że będzie wszystko śmigało ;]
jakoś na ff sie przyzwyczaiłem nie tak dawno, choć przez chyba rok tylko i wyłącznie na chromie jechałem. a że działa spowrotem wszystko to narazie zostane na tym
ale rada dla wszystkich:
nie działa - usuń ciasteczka (cookies / cooo... kto tam woli ;) ) - zamknij i odpal przeglądarke na nowo. powinno działać
@up F5 czy F4 ? :D
Boski_Caesar
02.10.2012, 22:05
ctrl + f5, ale chyba musisz kliknąć na pasek adresu (tak dla pewności) - reload strony z czyszczeniem pamięci podręcznej, nie ma potrzeby zamykania przeglądarki
tez mi sie tak robiło, zmiana chrome beta 23 na chrome stabilne 22 rozwiązało sprawe
Mi FF śmiga bez problemu, nie rozumiem dlaczego wszyscy na chroma polecają się przenosić. Ale ja za każdym razem przed wyłączeniem lapka (często 2 razy dziennie) czyszczę pamięć, ciasteczka i wszystko co tam się da (nie mój lapek nie mam ochoty żeby mnie ktoś podglądał ;) ) może to ma wpływ. Ten problem tutaj przynajmniej wygląda na problem z cachem wiec może inne też.
Kylar_Slyterin
03.10.2012, 00:30
Mi FF śmiga bez problemu, nie rozumiem dlaczego wszyscy na chroma polecają się przenosić. Ale ja za każdym razem przed wyłączeniem lapka (często 2 razy dziennie) czyszczę pamięć, ciasteczka i wszystko co tam się da (nie mój lapek nie mam ochoty żeby mnie ktoś podglądał ;) ) może to ma wpływ. Ten problem tutaj przynajmniej wygląda na problem z cachem wiec może inne też.
Przeniosłem się na chroma tylko z jednego powodu. W Firefoxie często w settlersach miałem awarie Flashe. A w Chromie jeszcze ani razu. ( i rzadko czyszczę pamięć podręczną :P a tak nic się nie dzieje )
A, awarie flasha, dzięki. Ja jakoś odpukać, nie miałem takich samych z siebie, tylko 2 razy po przywróceniu jak mi laptop zdechł ale to normalne akurat, to pewnie też zależy od jakiś tam indywidualnych ustawień kto ma jaką wersję czego itd. czyli że nie ma złych rozwiązań tylko takie jakie u kogo działają ;) Dobrze wiedzieć w każdym razie.
grim_reaper
03.10.2012, 19:06
A ty nabijasz posty. Jak popełnię błąd to się przyznaje. A ty od razu z wrzaskiem. Dla mnie koniec tematu. ( Mam nadzieję, ze nie mam Cie w znajomych bo z tobą handlować czy Ci pomagać nie zamierzam.)
Kylar , wez sie za gre , bo jak na razie to TY nabijasz posty ,od tego lvl nie rosnie , a od dawania rad typu wyczysc to sprawdz tamto to juz mi sie niedobrze robi i wystarczy jak te rady bedzie nam dawal support , nastepnego " madrego " nie trzeba