PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Moc jednostek, temat typu koncert życzeń :/

husajn2011
30.09.2012, 23:42
A ja chciałbym... :)))

hehe.. dobry początek to połowa sukcesu :P

Tak do tematu,

że jednostki "stalowe", "damasceńskie" kosztują graczy bardzo dużo czasu, zalegają w magazynach, nie są produkowane, bo są nie potrzebne, chciałbym żeby podnieść ich "wydajność". Uatrakcyjnienie tych jednostek pobudziło by handel i ich wykorzystywanie. W chwili obecnej gra przybrała formę -wyprodukuj ludzików i zrób z nich rekrutów i zalicz kolejną przygodę- za pomocą tych rekrutów, tzw. masówa albo mięso armatnie, jak kto woli.

Taki "staluch" powinien przynajmniej zabierać 50 zdrowia, a nie jak jest teraz 20-40. Niewspółmierne jest produkowanie dobrych żołnierzy w porównaniu do rekrutów(mięsa armatniego)

Na zmiennkia:

wrzucam kawałek z moich czasów: http://www.youtube.com/watch?v=O4jSEuBjOUU

4 you babe

sparkz
01.10.2012, 09:07
50 w wiekszosci przypadkow nie zrobi zadnej roznicy; jesli podbijemy do 60, to efektywnie wyeliminujemy przydatnosc wyborowych lucznikow, a w niektorych sytuacjach rowniez kusznikow.

Pirotechnic
01.10.2012, 13:14
Według mnie zarówno żołnierze, jak elitarni żołnierze powinni mieć podwyższone walory ataku.
Gdyż obecnie tylko zdrowie im się podnosi, a siła ta sama, więc przez tą są nijako trefni i słabo opłacalni.

Co do wyborowych łuczników czy kuszników, ich siła i tak jest spora :)
A już naprawdę wymagają poprawy parametry puszkarzy :D

Kylar_Slyterin
01.10.2012, 15:39
Według mnie zarówno żołnierze, jak elitarni żołnierze powinni mieć podwyższone walory ataku.
Gdyż obecnie tylko zdrowie im się podnosi, a siła ta sama, więc przez tą są nijako trefni i słabo opłacalni.

Co do wyborowych łuczników czy kuszników, ich siła i tak jest spora :)
A już naprawdę wymagają poprawy parametry puszkarzy :D

Przyznam racje bo ja produkuje tylko Żołnierzy ( od pewnego czasu używam też Wyborowych łuczników ) Ale wyprodukowanie żołnierzy jest ....ździebko drogie -> kopalnia żelaza-> przetop żelaza -> przetop żelaza na stal -> i w końcu miecze. Nie mówiąc ile narzędzi na wybudowanie kopalni, czy ile setek węgla na to idzie. Faktycznie powinno się nieco podnieść parametry np.: żołnierzy...