PDA

Zobacz pełną wersję : LosVatosToros

Apollo87
28.09.2012, 10:44
...:::GILDIA LVT:::...
...:::LosVatosToros:::...
...:::ZARZĄD:::...
Lider-Apollo87
Administracja
-Alestor
-nizahe2
-Minia919

Zapraszamy chętnych do naszej ekipy wymagania:
-Poukładane w głowie
-17lvl+ Kantor
-400 monet lub certyfikat członkostwa

Gildia LosVatosToros oferuje:
-Dobrą zabawe
-gry i zabawy
-pomoc
-premie
-fajną atmosferę i klimacik

Chcesz do nas dołączyć zapraszamy zgłoszenia proszę pisać do Zarządu gildii LVT napisz coś o sobie rozpatrzymy Twoją prośbę.

...:::Pozdrawiamy Gildia LosVatosToros:::...

YouNotAlone
15.10.2012, 21:57
hmm.. Nie mogę niestety powiedzieć dobrego zdania o tej gildii. Zostałem z niej wyrzucony pod pretekstem że nie odpisałem na wiadomosc szanownemu administratorowi MR APOLLO87. Dobry pretekst, ale na grze byłem codziennie więc powiem tyle uj nie gildia. Odradzam wszystkim, na czacie globalnym jest wiele ludzi którzy podzielają moje zdanie. Dziękuję, dobranoc.

FajnaZosia
15.10.2012, 22:03
Popieram trzech panów powyżej.

edit: Jako że powinno się uzasadnić napiszę uzasadnienie - najbardziej niestabilna gildia na serverze. Najwięcej wyrzuconych graczy albo ludzi którzy tak jak ja odeszli sami z powodów różnych m.in. zachowania lidera.

flicker
16.10.2012, 00:26
to ja też dopisze 3 grosze - uważajcie zanim wstąpicie do tej gildii.

EX_Cormax
25.10.2012, 11:46
Temat przeczyszczony.

Pozdrawiam
Cormax

Mada1535
11.11.2012, 18:19
Popieram trzech panów powyżej.

edit: Jako że powinno się uzasadnić napiszę uzasadnienie - najbardziej niestabilna gildia na serverze. Najwięcej wyrzuconych graczy albo ludzi którzy tak jak ja odeszli sami z powodów różnych m.in. zachowania lidera.

niestety też musiałam odejść za niedojrzałe zachowanie szefa :(

Daruc
11.11.2012, 18:52
Również odszedłem z gildii, ponieważ panowała tam nieprzyjemna atmosfera, a lider nic sobie z tego nie robił w dodatku nie liczy się ze zdaniem innych osób.