Zobacz pełną wersję : Kiedy znikna lagi?
Miesiączka
24.09.2012, 23:40
Nie wiem gdzie to pisac a wiec pisze tu! kiedy wkoncu cos zrobicie z tymi lagami? w ciagu dnia nie da sie grac wiadomosci/zaproszenia/handel dziala z duzym opoznieniem jak narazie nikt nic z tym nie robi a to juz traw dlugooooooooooooo wg mnie zbyt dlugoooooooooo kiedy mozemy oczekiwac powrotu do norlanego grania?
No jak to kiedy? W najbliższej przyszłości, administracja z pewnością w pocie czoła pracuje nad rozwiązaniem problemu ;]
Jerry1981
25.09.2012, 07:26
ja myślę ze to pytanie w stylu "a kiedy w polsce będzie dobrze"... odpowiedzi są dwie 1. już było. 2. nie za mojej kadencji. :/ z grą pewnie będzie podobnie
Ekipa pewnie sama czeka aż samo się naprawi i ogłoszą sukces walki z lagami ;)
Picasso_PL
25.09.2012, 08:35
Nic nie zrobią, ponieważ mają za słabe serwery. Żeby to naprawić by musieli przenieść grę do innego dostawcy usług, a to pewnie wiązałoby się z większymi kosztami, a na to nie licz ... bo chcą zarobić maksymalnie ile się da przy minimalnych kosztach.
Informacje o tych utrudnieniach (lagi) zostały już przekazane do techników - jeśli otrzymam wiadomość zwrotną, od razu Was o tym poinformuję. Na razie mogę jedynie prosić o jeszcze trochę cierpliwości.
Picasso_PL
25.09.2012, 10:03
Ale te lagi nie są od wczoraj .... to już się dzieje od kilkunastu tygodni !!! A ty dopiero teraz przekazujesz tą informację "technikom" ???
Szczyt hipokryzji ... człowieku nie nadajesz się na manadżera, ponieważ świadomie wprowadzasz klienta (NAS) w błąd, a szanowana firma by sobie na takie coś nie pozwoliła i by zwolniła takiego pracownika ekspresowo !!
Chyba, że szefostwu BB zależy na zbywaniu klientów, to przepraszam.
Picasso_PL, nigdzie nie napisałem, że informacja ta została przekazana do techników dopiero "teraz". Zebrane dane przekazałem dalej już jakiś czas temu, dodatkowo, regularnie przypominam o utrudnieniach występujących na polskiej wersji gry (m.in.: lagi, głównie w godzinach wieczornych). Wbrew pozorom również zależy mi na tym, by problemy te zostały rozwiązane tak szybko jak to możliwe.
Picasso_PL
25.09.2012, 13:00
Skoro tak ...
jeśli otrzymam wiadomość zwrotną, od razu Was o tym poinformuję.
to ile czekasz już na wiadomość zwrotną ? Czyżby Ciebie także zbywali ?? Nieładnie ....
daveandnokia
25.09.2012, 14:12
Ale chłopaki/dziewczyny, tutaj nic zrobi BB_Xaar, tylko ci wyżej, co obijają się z tym wszystkim... ich powinno się gnoić:)
Picasso_PL, jeśli tylko pojawią się jakieś konkretne informacje (jak np. data wdrożenia nowych rozwiązań na polskie serwery), od razu o tym poinformuję. Na razie wiem tylko tyle, że jakieś zmiany w kodzie są już dostępne na serwerze testowym, jednak nie dysponuję szczegółową dokumentacją.
Jęśli dodacie nowy handel i wszystkie nowości jakie macie dodac to gra się wam posypie ... A granie w dzien czy w nocy nie będzie możliwa , BB pomyślcie o tym :P
Miesiączka
30.09.2012, 20:06
tydzień po tygodniu i ciągle nie ma popraw od kilku miesięcy... ciągle czekamy na jakąś dobrą informację... czy do zimy się wyrobicie?