Zobacz pełną wersję : Brak patentów.
Witam, dzisiaj chciałem zająć nowe włości, ponieważ miałem tylko 1 patent, gdy postawiłem magazyn w nowym miejscu, nie dostałem 10 patentów. odświeżyłem grę z 10 razy i nic. Kilka godzin wcześniej, po wygranej walce z bandytami (Na tych włościach które chcę zająć.) dostałem od nich pakiet 10 patentów, czy może to być wina tego? Co mam zrobić żeby dostać te patenty?
patenty masz pewnie w Gwiazdce dalej - musisz je "rzucic"na wladyke
No właśnie w tym sęk że tam nie ma... dostałem tylko około 2h przed zajęciem włości patenty za pokonanie jakiegoś obozu.
Drugi problem: Chciałem zaatakować wrogi obóz i pisało że jest 5 łotrzyków i 5 miotaczy, a w raporcie z było ich po 40 i oczywiście mnie zabili...
Jerry1981
24.09.2012, 20:29
primo te za obóz to są własnie te za tą strefę - bo tenm obóz to był przywódca strefy. co do zmienionego celu Twój generał w drodze na obóz w sektorze 3 przechodził przez strefę pilnowaną przez obóz z sektora 6 - mogłes to zobaczyć jakbyś sprawdził ścieżkę generała przed wysłaniem go na atak i strefy wpływów najbliższych obozów wroga. co wiecej w momencie gdy generał został przechwycony dostałeś informację "Twój generał zmienił cel" - mogłeś wtedy kliknąć odwrót. Mogłeś się też zapoznać np. z poradnikami na tym forum, na którym jest opisane dokładnie że atakując ten obóz w strefie 3 wchodzisz w strefę pilnowaną przez obóz w strefie 6, miałbyś dokładną informację jakie wojsko przygotować... niestety Ty nie tylko nie uczysz się na własnych błędach, tylko prubójesz jeszcze o nie obwiniać kogoś innego... :(
Więc tak: Nie jestem aż tak głupi i nic nie pisało że zmienił kierunek... i jeżeli by miał zaatakować tych ze strefy to by ich było około 150 a nie 40...
co do tego że mówisz że to za pobicie generała, jak już mówiłem to za inny obóz bandytów zaatakowany około 2h przed zajęciem włości i pokonaniem przywódcy.
Kranderga
26.09.2012, 00:10
Patenty otrzymuje się za zabicie przywódcy a nie za zajęcie nowego sektora.
petra1246
26.09.2012, 19:37
Patenty sa w łupie, jaki otrzymujesz po pokonaniu przywódcy danego sektora.
Kylar_Slyterin
27.09.2012, 00:23
jednym zdaniem - pokonasz przywódcę (oczyszczasz teren) zdobywasz patenty które wędrują do menu gwiazdy.
W przypadku braku tych patentów nawet w menu gwiazdy piszesz sprawę do supportu i czekasz na odp. dlaczego tak i co robić.