PDA

Zobacz pełną wersję : Kłopot z handlem między graczami

Ozeszty
17.09.2012, 20:15
Witam,
Jest pewien kłopot, bardzo możliwe ze wynikający z mojego braku doświadczenia :o
O co chodzi? >>
Po kliknięciu na handel ze znajomym otwiera mi się okienko.. jednak jest kłopot z dodaniem towarów ze względu na to że okienko jest nieruchome, a wyświetla się w takiej pozycji, że jego dolna część jest poza ekranem... Oczywiście kłopot występuje na malutkim ekranie notebook'a~.
Czy jest to kłopot związany czysto z moją 'błyskotliwością', czy jednak nie.. ?
Pozdrawiam!
Czekam na odp.. :confused:

Jerry1981
18.09.2012, 15:18
raczej z notebookiem. sprubój kliknąć trujkąt pod gwiazdą (schowa znajomych) ewentualnie f11 pełny ekran. jeśli zastosowanie tych 2 rzeczy nie da rezultatu zostaje jedynie akceptować oferty od innych czekając na nowy handel... lub zmienić kompa na większy...

Unkown
18.09.2012, 23:00
Temat wałkowany po raz n-ty. Niestety producent przewidział wąski zakres rozdzielczości ekranu na jakim gra wyświetla się prawidłowo. Każde odstępstwo od "normy" skutkuje różnymi defektami, między innymi takimi jak ten poruszony przez Ciebie w tym temacie. Zasypuj support wiadomościami niech się wysilają, a w między czasie zanim po kilku dniach Ci odpiszą przeszukaj forum bo tematów jest już sporo po wpisaniu "rozdzielczość" w wyszukiwarce.

Ozeszty
19.09.2012, 16:18
Pierwsza odp. była wyczerpująca, dziękuje:D

@ Unkown
Masz całkowitą racje,
ale skoro już jest milion takich postów to chciałem być 1 osoba z nowego miliona...
Czasem nie jest łatwo się zorientować w sytuacji nowego forum..
Tak czy inaczej masz racje..