PDA

Zobacz pełną wersję : znikająca ruda złota

szpilovsky
16.09.2012, 14:01
za klejnoty dodałem sporo rudy złota do złoża, total = 7800, zaplanowałem tam kopalnię, żeby się wybudowała przez noc; rano nie była zbudowana, natomiast ja zacząłem odbudowywać pola pszenicy i anulowałem z kolejki budowania pierwszą od góry kopalnię. zaplanowana kopalnie, która nie została zbudowana wraz z anulacją budowy zabrała ze sobą 7800 rudy złota, czy można to odzyskać?

zupełnie zapomniałem, że można zmienić kolejność budowania, dopiero teraz dziewczyna mi przypomniała :/

any help?

Qtre
16.09.2012, 14:11
Napisz do supportu, opisz całą sytuację. Osobiście uważam, że szansa na odzyskanie rudy jest marna ale spróbować nie zaszkodzi.

szpilovsky
16.09.2012, 14:18
nie rozumiem dlaczego marna, skoro ja zapłaciłem za tę dodatkową rudę złota, czyli tak jakby włożyłem tam pieniądze a później to sobie postanowiło zniknąć?

set2g
16.09.2012, 14:20
Nie pierwszy wątak o takiej wpadce, ale zawsze jak sie anuluje budowe kopalni o odkryte złoże znika a geolog odnajduje standardową ilość (dla złota -300), marna szansa na odzyskanie, to nie błąd gry tylko twój, ale spróbowac możesz. Nic nie tracisz.

szpilovsky
16.09.2012, 14:22
should've probably gone to english server, better customer care :? problem techniczny również, ponieważ, wyobraź sobie, znajdujesz prawdziwe złoże i planujesz kopalnie, ale nie dostajesz kredytu i anulujesz budowę, a złoże zniknie? nie. przejmie je ktoś inny