Zobacz pełną wersję : serwer rozmów nie działa
Od ponad dwóch godzin nie działa mi serwer rozmów, pojawia się komunikat "brak dostępnego serwera rozmów", nie wiem czy to błąd ogólny, czy występujący tylko u mnie....nadmienię oczywiście że cały komp przejechany wzdłuż i wszech rozmaitymi cleanerami....więc to nie nieszczęsne ciastka, relogi też jakby w ogóle nie pomagają.....
wheeler2
15.09.2012, 16:42
Mam to samo :/
Arciszka
15.09.2012, 16:45
U mnie również nie działa.
Machaczkał
15.09.2012, 16:47
I u mnie nic :(
baron500
15.09.2012, 16:47
Padł serwer rozmów i jednocześnie wylogowało mnie z gry po wyjściu z settlersów.
Najgorsze w tym wszystkim, że zniknęło na dole większość menu i nie mam możliwości handlowania
czyli lipa... a administracja ma wywalone,bo nie pracuje w weekendy, o ile się doczytałam... i wszyscy z kolonii,zakneblowani...
Bravvo w końcu mozna sie oderwać od compa;)
I również u mnie to występuje :x
Wojakwroc10
15.09.2012, 17:16
lipa -zero handlu...a czas przygody ucieka a mieczy niema gdzie kupić...
o, zakładki się pokazały, nici z roweru, idę się wzbogacać :D
To był eksperyment mający sprawdzić czy da się przepędzić was od komputerów
Nici z eksperymentu ludziska i tak cały dzień siedzieli i "ciasteczka" czyścili (jakby to miało cos pomóc..)----------> porada od admin.i supportu....dłuuugo nic i śmiech.....
na dolinie też to sie dzieje
Według supportu czyszczenie ciasteczek ma być lekarstwem na problemy z serwerem? Musze to sprawdzić i wyślę zgłoszenie. Jak dostane taką radę to spadnę z krzesła i będę się tarzał ze śmiechu do rana :)
Jerry1981
15.09.2012, 21:32
to nie ich wina, że płacą im za pracę od pn do pt od 8 do 16ej... :P czy w innych godzinach... Ty też w pracy / szkole dla fun nie siedzisz pradwa?
to nie ich wina, że płacą im za pracę od pn do pt od 8 do 16ej... :P czy w innych godzinach... Ty też w pracy / szkole dla fun nie siedzisz pradwa?
A kogo moja? Niech zrobia porządek ze serwerem bo to czym oni dysponują to można na ich serwerach grac w węża jak na starej noki a nie settlersów ogarniac;)
TITO_CFC
16.09.2012, 10:46
Cały czas to samo i widzężenaróżnych serwerach...jak ktoś nie wie jak zepsuć sobie z samego rana humor niech zagra w settlersów
http://s17.postimage.org/5wvqww69n/Bez_tytu_u.jpg (http://postimage.org/image/5wvqww69n/)
normalnie masakra,gram od samego początku od wersji zamkniętej bety według mnie zamiast gra działać lepiej to im dalej tym jest więcej problemów ,chyba pora się z tąd ewakuować
sirJurek
16.09.2012, 11:13
słoneczny gród też nie działa:(