PDA

Zobacz pełną wersję : Błąd po Przerwie konserwacyjnej - 13.09.2012

Viktoriia
13.09.2012, 13:31
Witam uchwyciłam mały lecz całkiem ważny błąd po przerwie konserwacyjnej na serwerze którym gram nie wiem czy to się dzieje na wszystkich Serwer nr 7: Złota Góra

brak widoku osób online z Gildii lecz po przejściu na zakładkę znajomi widać te osoby.

Pisałam z Moderatorem serwera lecz nawet Mod był przekonany że widok osób online nie działał nawet przed przerwą ale się mylił bo było wszystko.

BB_xaar
13.09.2012, 13:52
Problem ze znacznikiem 'online' jest już znany - poprawka jest w planach, jednak nadal nie jest znana konkretna data jej wprowadzenia.

Piotru70
13.09.2012, 15:28
Spokojnie, za dwa lata gra będzie już prawie dopracowana i prawdopodobnie będą znane daty wprowadzenia aktualizacji likwidujących błędy.

exoo
13.09.2012, 16:12
Nieprawda. Za dwa lata gra wyjdzie z fazy otwartej bety w fazę uchylonej niedomkniętej bety. Ale w międzyczasie wejdą nowe systemy operacyjne, albo nowy flash, który spowoduje kolejne błędy.

Unkown
13.09.2012, 17:30
Hah doradzam uważne pisanie postów bo modowie lubują się w cenzurowaniu tematów i wywalaniu części postów kujących w oczka :] Co do błędu ze statusem to był on zgłaszany już spory kawałek temu jednak nie wiedząc czemu jest do teraz i to wprowadzany na nowe serwery :D

PS: Buckup posta z dnia 13.09.2012 godz. 17.30 zrobiony :)