Zobacz pełną wersję : Magazyny nie do usunięcia.
Kuba_Hesser
12.09.2012, 01:30
Mam problem z usuwaniem magazynów, kiedy wybieram wyburz budynek i najeżdżam na magazyn reakcja jest jak przy próbie przesunięcia - tj. brak jakiejkolwiek reakcji tak jakby usuwanie magazynu było niemożliwe. Mam tak z dwoma magazynami z bodajże ośmiu na mapie...
Oto screen z wyraźną niepodświetloną "bombą" : http://fotoo.pl//out.php?i=354045_the-settlers-online-beta-dolina-odkrywca-sup3-w-realm-6-google-chrome-2012-09-12-01-27-20.jpg&id=39aa24faf24d8d5f343036373135 .
Proszę o jakieś wskazówki. ( Tak jest cały czas, relogi nic nie dają)
mack0wski
12.09.2012, 03:32
na jedna strefe musi byc jeden magazyn
Jerry1981
12.09.2012, 07:10
Kuba, aby usunąć niechciany magazyn w którejś ze stref, postaw nowy magazyn w tej samej strefie w innym miejscu, wtedy ten pierwszy będziesz mógł usunąć (tego drugiego juz nie). Zapytasz dlaczego? Otóż jak zapewne pamiętasz z samouczka dopiero postawienie magazynu "uwalnia" strefę do budowania, szykania surowców, eksploatacji złóż, itp. bez niego strefa nie jest Twoja. Jesli więc tak bardzo chcesz się pozbyć magazynu z którejś ze stref eksmituj z tej strefy wszystkie swoje budynki i wtedy dopiero sprubuj usunąć magazyn, ale też nie jestem pewien czy to się Ci uda. Poza tym wraz z postępem gry przyda Ci się powierzchnia magazynowa, która jest łączna dla wszystkich budynków.
Podepnę się pod ten wątek. Podbiłam nowe włości i chcę tam wybudować magazyn (mam patenty), ale pokazuje mi się info, że osiągnęłam już maksymalną ilość budynków tego rodzaju i magazyn jest nieaktywny na liście. Mam po jednym magazynie na każde podbite włości. Co z tym zrobić?
EDIT: Problem rozwiązany. Chyba była mała zawieszka :)