PDA

Zobacz pełną wersję : Prosze nie kasowac moich tematow tylko na nie odpowiadac

Vaaku
11.09.2012, 12:16
Dlaczego moje posty sa wszystkie kasowane na temat nieslusznie rozdawanych Banow przez MoDow? nie potraficie na nie odpowiadac czy co?

heyka
11.09.2012, 12:41
heh pytanie co chcesz uzyskać pytając na forum? aprobatę graczy czy odpowiedz z supportu?

jeżeli to pierwsze to zapewne zyskasz, tak działają media, nagłaśniamy i idzie lawinowo, każdy okazuje się że ma problem z modem na czacie
jeżeli to drugie to zapomnij, support ma swoją zakładkę gdzie możesz zgłaszać problem, każde inne powody nie są do wyjaśnienia na forum

co do kasowania to zapewne w regulaminie forum znajdzie się zasada którą łamiesz :D:D

Vaaku
11.09.2012, 12:43
Heyka tylko wiesz support to lenie i nie odpisuja na zaden mail od 5 dni i jestem przez to nieco zdenerwowany:) a ban ktory mial trwac 30 min juz mi sie wydluzyl jakos do 50 i nie schodzi.

BB_xaar
11.09.2012, 13:07
Vaaku, nie wiem jak udało Ci się wyliczyć to 5 dni. Na wszystkie przesłane przez Ciebie zapytania została udzielona odpowiedź, poza jednym zgłoszeniem z wczoraj (przesłanym w godzinach wieczornych) oraz kilkunastoma kopiami tego z dziś. Sugeruję więc sprawdzić pocztę jeszcze raz, być może odpowiedzi z Supportu trafiły do folderu Spam.

Dodatkowo, pragnę przypomnieć, że forum/czat to nie miejsce na zgłaszanie swoich zastrzeżeń co do otrzymanych blokad - dlatego temat zamykam.