Zobacz pełną wersję : Prosze nie kasowac moich tematow tylko na nie odpowiadac
Dlaczego moje posty sa wszystkie kasowane na temat nieslusznie rozdawanych Banow przez MoDow? nie potraficie na nie odpowiadac czy co?
heh pytanie co chcesz uzyskać pytając na forum? aprobatę graczy czy odpowiedz z supportu?
jeżeli to pierwsze to zapewne zyskasz, tak działają media, nagłaśniamy i idzie lawinowo, każdy okazuje się że ma problem z modem na czacie
jeżeli to drugie to zapomnij, support ma swoją zakładkę gdzie możesz zgłaszać problem, każde inne powody nie są do wyjaśnienia na forum
co do kasowania to zapewne w regulaminie forum znajdzie się zasada którą łamiesz :D:D
Heyka tylko wiesz support to lenie i nie odpisuja na zaden mail od 5 dni i jestem przez to nieco zdenerwowany:) a ban ktory mial trwac 30 min juz mi sie wydluzyl jakos do 50 i nie schodzi.
Vaaku, nie wiem jak udało Ci się wyliczyć to 5 dni. Na wszystkie przesłane przez Ciebie zapytania została udzielona odpowiedź, poza jednym zgłoszeniem z wczoraj (przesłanym w godzinach wieczornych) oraz kilkunastoma kopiami tego z dziś. Sugeruję więc sprawdzić pocztę jeszcze raz, być może odpowiedzi z Supportu trafiły do folderu Spam.
Dodatkowo, pragnę przypomnieć, że forum/czat to nie miejsce na zgłaszanie swoich zastrzeżeń co do otrzymanych blokad - dlatego temat zamykam.