Zobacz pełną wersję : Problemy z przygodą
walkru2012
08.09.2012, 21:14
Około 2 godziny temu skończyłem przygodę Wyspa Piratów. Zniszczyłem wszystkie obozy a nie mogę od tego czasu zamknąć gry. Ani wchodząc w wykrzyknik ani relogii nie zamykają jej. Również nie otrzymałem dropa za tę grę. Nie wiem co robić.
Pozdrawiam Walkru2012.
Pozostaje czekać. U mnie pomogło jakieś 6 czy 8 godzin.
wczoraj ukonczyłem przygodę,mimo tego nie została mi ona zaliczona.
a nawet dostałempo kilku godzinach wiadomość że jej wogóle nie ukonczyłem
chodzi mo o misję :Bagienna wiedźma
Wczoraj (czyli jakieś 5 godzin temu) pokonałem wszystkie obozy w przygodzie Wyspa Piratów przed czasem.Po upłynięciu czasu przygody dostałem wiadomość że przeciwnik był za silny i ...nici z nagrody,jedynie dostałem ok. 2300 PD.
I co mam teraz zrobić?
pozdrawiam
A ja od wczoraj nie mogę wejść w przygodę. Pojawia się komunikat "wystąpił błąd w tym obszarze. Proszę sprobować później". Próbowałem w FF, Chrome, IE, to samo.
Wielokrotne czyszczenie cache też bez efektu.
Napisałem do supportu, ale dostałem jedynie lakoniczne: "Uprzejmie informuję, iż podjęto próby usunięcia błędu, proszę o przeczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki internetowej (tzw.cache) i próbę wejścia do przygody."
Na kolejnego maila z informacją że to nic nie daje nie odpowiedzieli
Poznańczyk
11.09.2012, 10:13
Wszystkim tym którym upłynął czas, a nagród nie dostali polecam :
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/19007-Przygody-FAQ?p=50049&viewfull=1#post50049