PDA

Zobacz pełną wersję : Okradać bogatych - misja skończona , brak dropa.

Chiczpan
03.09.2012, 18:32
Witam
Wczoraj zakończyłem wraz z kolegą misje i nie było dropa ani zakończenia misji. zadanie zakończone komunikatem , że nie dałem rady , co jest nie prawda :/ wszystkie bez wyjątku ziemie podbite , wszyscy wrogowie pokonani.Co mam robić?? gdzie to zgłosić??

Rashaz
03.09.2012, 19:43
Jeśli nie zakończyłeś misji klikając na mapie przygody na zwój przy avatarze i tam wybierając "Zakończ" tylko czekałeś aż upłynie czas to drop przepadł. Jeśli nie to pisz do supportu wybierając formularz kontaktowy:
http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie

mouziu
04.09.2012, 19:58
mam podobny problem, tylko że z Bagienną wiedźmą. Wszystkie obozy podbite A dropa zero :/ Do zakończenia przygody został mi jeszcze jeden dzień. Cały czas mogę normalnie wejść w tą przygodę i wysłac do niej armię.

set2g
04.09.2012, 20:27
Widze ze z tym zakanczaniem przygód ludzie mają wielki problem, wiec napisze tutka -.-
Kazda przygoda ma jakiś cel, dzielą sie one w sumie na dwa rózne, albo zniszczyc konkretną budowle (np. Bagienna Wiedzma - Wieża wiedźmy), lub pokonac wszytskie obozy wroga (np. Okradać bogatych).

Co mamy zrobić jest napisane w ksiedze zadan, gdy klikniemy na nią będąc na terenie przygody, z Zakładce Zadania główne.

Gdy pokonamy to co nam zostało wyznaczone, wtedy cele misji będą miały zielone tło i takiego wielkigo zielonego "ptaszka" na nich.

Wtedy uaktywnia sie przycisk zakonczenia przygody, jest to przycisk "Zamknij" ten po lewej stronie.

http://img607.imageshack.us/img607/2606/magicalsnap201209031743.jpg

Jak go klikniemy po kilku chwilach powinno sie pojawic okienko o pomyślnym zkonczeniu przygody z buttonem "Powrót", jeśli by sie to nie pojawiło (czesto spotykana przypadłość gdy są lagi) wtedy wracamy na nasz wyspe manualnie kilkajac Powrót koło awatarów. Jak bedzemy u siebie na wsypie spróbujmy wejsc znów na przygode, powinien ukazac sie tekst że typu "obszar przygody wygasł" kilkamy OK i możemy wejsc w wiadomości i luknąc jaka nagroda nam przypadła z przygody.

heyka
04.09.2012, 23:14
ja bym ładnie zrobiony wpis ze screenem set2g podkleił w pomocy technicznej, to 3 przygoda na tej stronie z takim samym pytaniem a obecnie to pytanie jest na topie i na forum i na czacie. Może któryś Mod się skusi :)

Viviett
07.09.2012, 09:06
wszystko pięknie tyle że już nie 1wszy raz miałam problem z otrzymaniem dropa po zakończeniu przygody. mimo wykonania zadań przygoda (akurat robiłam mrocznych)pozostała aktywna, nie pomogły nawet relogi.