PDA

Zobacz pełną wersję : Gra propozycja kilku zmian

rafcioza12
01.09.2012, 20:21
mam pomysł na kilka zmian i ulepszeń
1) obecnie po opuszczeniu gildii trzeba czekać 24h żeby dojść do innej gildii według mnie powinno to być 12h
2)możliwośc wpisywania wartości w handlu przy pomocy klawiatury- poza kilkoma liczba trzeba sie naprzesówac suwakiem żeby trafić w odpowiednią wartość
3)możliwość sprawdzenia średniego poziomu osób w gildii

krotos666
01.09.2012, 21:05
1) różnicę 12 h idzie przeboleć, wszak koniec świata .... w grudniu dopiero :D
2) możliwość wpisywania ręcznie ilości w handlu jest w nowym handlu, jak wprowadzą to będzie
3) ciekawe, ale po co to komu. Tylko będzie dyskryminować te słabsze gildie.

Tak sobie napisałem, co mi na język na pierwszy rzut wpadło :)

Herr_Uther
02.09.2012, 08:04
1) a po co ten pośpiech przy zmienianiu gildii, ominie Cię coś ważnego jeżeli dojdziesz po 24h a nie po 12?
2) możliwość wpisywania ręcznie ilości w handlu będzie w nowym handlu, nowy handel wejdzie prawdopodobnie kilka tygodni po trybie PvP czyli pewnie dzień po końcu świata :-)
3) średni lvl w tej grze tak naprawdę nic nie oznacza - niektórzy celowo nie robią przygód tylko wszystkie wyprodukowane surowce "wojenne" (chleb, miecze, napitek) sprzedają żeby ulepszać miasto i taka osoba z poulepszanymi wszystkimi budynkami na 5 lvl ma większe możliwości bojowe od osoby, która ma wysoki lvl ale słabą gospodarkę. Poza tym - po co komu taka informacja? Porównania między gildiami będą miały sens dopiero, jak wejdzie PvP a tryb ten wejdzie dopiero kilka tygodni po tym, jak Polacy wybiorą mądry rząd (czyli - nigdy :-P

Qtre
02.09.2012, 17:00
1)....tryb ten wejdzie dopiero kilka tygodni po tym, jak Polacy wybiorą mądry rząd (czyli - nigdy :-P
Nominacja do komentarza miesiąca, jak nie roku :)

1) Ja proponuje wydłużyć do 48h :)
2) Jak już pisano, będzie.
3) Funkcja tak samo potrzebna jak średni poziom budynków, średni zasób złota, średnia pojemność magazynów,...

Van-de-Lord
03.09.2012, 14:34
1. Jak skaczesz z gildii do gildii to czekaj i płacz, trzeba wybrać raz a porządnie
2. Nowy system handlu - chyba coś o wrześniu jest w pamietniku dewelopera
3. A co szukasz tej "najlepszej"? Jeśli po wejściu to spoko, ale przed zeby gracze tylko szukali tych z wysoko levelowymi graczami żeby tylko ich wspierali to jestem na nie.