Zobacz pełną wersję : Gra wysepki na rzekach
Maghemit
31.08.2012, 11:01
Na wysepkach znajdują się drzewa, które są niedostępne ze względu na wodę. Proponuję wprowadzić budowę mostów, dzięki czemu będzie można skorzystać z tych surowców.
Chciałbym, żeby mosty były darmowe, a jeżeli to nie będzie możliwe to za skromne ilości surowców.
Van-de-Lord
31.08.2012, 20:34
Ale po co? Nie masz leśników ze brakuje Ci drzew?
TataRobert
31.08.2012, 20:50
Mnie się pomysł podoba - można tworzyć przygody, w których powodzenie zależy od możliwości przejścia przez rzeki, strumyki itd, właśnie za pomocą mostów.
Piotru70
31.08.2012, 23:34
Budowanie mostów w przygodach? Herezja... Co to w ogóle za pomysł... Jeżeli mają już wprowadzić budowę mostu, to tylko w określonym miejscu za jakąś kosmiczną sumę, aby tylko wizualnie upiększyć grę. Ale co za tym idzie musieli by się postarać aby most można było ładnie skomponować z drogą bo ozdoby takie jak Namiocik, posąg kórlika i puchar europy to nie za bardzo komponuje się z brukowaną drogą. Mianowicie chodzi mi tutaj o trawę która pojawia się między ozdobą a drogą.
http://www.images.net.pl/?di=31PN
Maghemit
01.09.2012, 10:52
Ale po co? Nie masz leśników ze brakuje Ci drzew?
na niskich poziomach różnie bywa... takie rozwiązanie mogłoby przyspieszyć rozwój. Poza tym po co umieszczać drzewa na wyspie, skoro nie można się do nich dostać?
Na początku myślałem jeszcze o portach, ale z tym byłoby dużo zachodu.