Zobacz pełną wersję : problem z zadaniem dziennym
Witam
dzisiejsze dzienne zadanie "ścieżka dla jeleni" głosi : miej w posiadaniu następującą liczbę ulepszonych chat myśliwych 1 szt
czy ta chata to to samo co chata łowcy która pozyskuje mięso bo jeżeli tak to mam dwie i obie na drugim lew. Mam wybudować 3 i ulepszyć by wykonać zadanie????
Mistamus
30.08.2012, 16:27
Tak, to chata łowcy, skoro masz na drugim poziomie - nie musisz budować kolejnej, powinno Ci zaliczyć automatycznie.
Proszę spróbować ulepszyć Warsztat ślusarza - w jednym zadaniu występuje błąd w tłumaczeniu, informacja o tym została już przekazana dalej, a poprawka pojawi się wraz z jedną z najbliższych aktualizacji.
30.08 warsztat ślusarza tez mam na 2. poczekam do jutra zobaczymy czy zaliczy zadanie a jak nie to będę windykował moje 50 egzotycznego i 20 monet ;)
31.08 zadanie ciągle wisi nie zaliczone :/
01.09 bez zmian, gorzej ze zniknęło zadanie dzienne z 31. 08 którego nie dało się zakończyć, dziś dodało kolejne, jutro jak nic się nie zmieni anuluje to najstarsze bo grać jakoś trzeba :/
Farmer123
04.09.2012, 18:11
zadanie nadal zbugowane, posiadam 2 chaty łowców na 2 lvl oraz 2 ślusarzy na 3lvl nie opłaca się robić kolejnej chaty ani warsztatu by zaliczyć 20mon, zadanie zbugowane ot co
ahoj_zeglarze
04.09.2012, 18:22
a masz to jako zadanie dzienne czy zadanie oczekujace? jesli oczekujace to nie zakonczysz jego zanim nie wykonasz dziennego :)
te zadanie na pewno jest skopane :P miałem to samo i zaliczyło dopiero po budowie nowej chaty łowcy i podniesieniu lvla, a miałem 2 chaty na 3lvlu