Zobacz pełną wersję : Gra Imiona generałów
Witam,
może to już było ale nie znalazłem więc podaję propozycję:
-możliwość nadawania indywidualnej nazwy generałowi lub losowe imię inne dla każdego.
Wiadomo jak jest w grze... Kilku generałów, każdy o nazwie naszego konta, dodatkowo zawsze trzeba sprawdzać który jest który przy odsyłaniu między strefami.
Van-de-Lord
30.08.2012, 13:42
Imiona raczej zbędne, ale weterana i szybkiego można by oznaczyć (W) i (S) przed nazwą.
Imiona raczej zbędne, ale weterana i szybkiego można by oznaczyć (W) i (S) przed nazwą.
Właśnie nie zbędne - wyobraź sobie sytuację (codzienną praktycznie jeśli ktoś robi przygody) jeśli masz 4-5 generałów i część z nich robi za 'muły' i stoi w punkcie lądowania a reszta jest na drugim końcu mapy i jak chcesz odesłać tego z punktu lądowania to zawsze trzeba mu przydzielić jakieś jednostki, żeby było wiadomo, który jest który, bo inaczej można wysłać nie tego. Jakieś losowe imiona przydzielane odgórnie byłyby najlepsze wg mnie.
Kajko2012
30.08.2012, 14:12
Właśnie nie zbędne - wyobraź sobie sytuację (codzienną praktycznie jeśli ktoś robi przygody) jeśli masz 4-5 generałów i część z nich robi za 'muły' i stoi w punkcie lądowania a reszta jest na drugim końcu mapy i jak chcesz odesłać tego z punktu lądowania to zawsze trzeba mu przydzielić jakieś jednostki, żeby było wiadomo, który jest który, bo inaczej można wysłać nie tego. Jakieś losowe imiona przydzielane odgórnie byłyby najlepsze wg mnie.
Imiona, numerki (np. wg nabywania generałów), mała rzecz a ile radości by przyniosła
brak ankiety i pomysł do dupy totalnie zbędny
brak ankiety i pomysł do dupy totalnie zbędny
właśnie że nie, bo tak jak poprzednicy pisali, wkurza mnie ciągłe sprawdzanie, którey mam garnizon odesłać a który posłać do bitwy. także jestem za
Pomysl bardzo dobry, tak dlugo jak nie siada do niego ludzie od polskiego tlumaczenia i nie nazwa naszych generalow Gniewko i Mścisław ...
Numerki by wystarczyły. Dodaj ankietę ;]