Zobacz pełną wersję : Po wyczerpaniu kopalnii i jej zburzeniu nie wraca pozwolenie na budowe
Zubolmichal
28.08.2012, 09:10
Gdy zburzymy jakikolwiek budynek pozwolenie na budowe wraca do naszej puli, jednak po wyczerpaniu sie jakiejs kopalni (np rudy miedzi) i wyburzeniu kopalni, pozwolenie nie wraca. Wyglada na to ze jest przypisane do kolani na zawsze.
Czy moznaby to zmienic?
Pozdrawiam,
zubol
Zamordor
28.08.2012, 09:24
Potwierdzam, mam ten sam problem, a na pomocy ludzie powiadają że powinny wracać i że to błąd gry :((
Pozwolenie wraca w momencie, gdy kopalnia się zapada, a nie, gdy się ją burzy po wyczerpaniu złoża. Przynajmniej tak jest u mnie.
Dokładnie: jeśli złoża w danej kopalni zostaną wyeksploatowane, następuje jej automatyczne zasypanie. Właśnie w tym momencie następuje również automatyczne zwolnienie patentu/pozwolenia.
dobratakawa
14.09.2012, 09:44
A co zrobić, jeśli złoże jest a kopalnia nie pracuje? Mam ten problem z marmurem. Nie mogę zburzyć, nie mam pozwolenia na następne złoże?
zloza nie zabieraja pozwolen, a w przypadku marmuru i kamienia nie ma kopalnii (ktora moglaby to pozwolenie zabrac) tylko wolnostojace warsztaty.
Jerry1981
14.09.2012, 16:13
marmur i kamień wydobywają warsztaty kamieniarza (marmur) bądź zwykły. Jesli je masz wystarczy, że wyślesz geologa, zeby odnalazł złoże odpowiednie i wydobycie pójdzie dalej. Jeśli nie masz któregoś warsztatu kamieniarza należy bądź zburzyć jakiś budynek niepotrzebny, bądź zdobyć nowe patenty - +10 za każdą strefę, +10 za 32lvl i +10 za klejnoty w sklepie