Zobacz pełną wersję : Problem z logowaniem
Paszczurka
26.08.2012, 21:47
Hej,
Od prawie dwóch godzin próbuje się połączyć, jednak za każdym razem, gdy już uda mi się wejść do gry, po 1 minucie znowu mnie wyrzuca.
Czy ktoś ma podobny problem?
Na testowym też nie za bardzo pogram, bo utknęłam na 10lvl z [undefined text] ;););)
mejdejpce
26.08.2012, 21:53
Mam ten sam problem.Nie wiem co dalej.Może ktoś pomoże????
Paszczurka
26.08.2012, 21:55
MOD Natalcia pisała (w ciągu tej szczęśliwej minuty gdy udało mi się zalogować), że to problem z serwerem i że wkrótce to naprawią ;-(
mejdejpce
26.08.2012, 22:02
No to czekam z niecierpliwością.Pozdrawiam
borys555
27.08.2012, 11:42
Wystąpił ogólny błąd. Proszę odświeżyć stronę i ... w nosie albo i gdzieś indziej mam taką grę , jeśli klikam przez godz i nie loguje
Informacje o dzisiejszych utrudnieniach z logowaniem zostaly juz przekazane dalej, dziekuje za zgloszenie.
piotruncio
27.08.2012, 16:26
czy w końcu sobie dzisiaj zagram ?
piotruncio
27.08.2012, 17:19
i znowu lipa, połączenie nie powiodło się
piotruncio
27.08.2012, 18:26
a co to za blokada, nie pasuje mój ostatni wpis, demokrację mamy i można krytykować, jeżeli moderatorzy tego nie rozumieją to na Białoruś pracować, a nie w Polsce podobno wolnym, demokratycznym kraju, uczcie się od lepszych
ja natomiast od godziny ok. 15.30 nie mogę się w ogóle zalogować. Trochę szkoda, bo tracę sztabki złota i monety bez premii ;(
nemezisxxx
27.08.2012, 19:27
ja też próbuje dzisiaj wejść i nie mogę co się stało
Ja to juz od ponad misiaca nie moge sie zalogowac . To jakas paranoja szkoda gadac :(
piotruncio
27.08.2012, 21:16
co jest qwqa, jaja sobie z graczy robicie, jak się panowie i paniie moderatorzy nie nadajecie, to zawsze można rowy kopać, qwa, od rana nie mogę se zagrać
piotruncio
27.08.2012, 21:18
powy***ywali moje wszystkie wcześniejsze wpisy, qwa napiszę albo zadzwonie bezpośrednio do szefów, nasze polskie mody to o dupę rozbić, kasę brać i nic nie robić
halo ja dziś pierwszy raz nie mogę zalogować się ale nigdy nie miałam problemu tylko w trakcie gry nie miałam połączenia z serwerem.
mejdejpce
27.08.2012, 21:42
piotruncio nie gotuj się tak. Problemy widocznie są większe z serwerem. Mam nadzieje, że to nam jakoś wynagrodzą.Pozdrawiam
pawlis1983
27.08.2012, 21:45
i jak będzie możliwe podłączenie się do servera??
Przed chwilą udało mi się zalogować... oczywiście, straciłem trochę złota (kopalnie, piec i mennica chodziły bez premii), wszystkie złoża puste - zdarza się.
Miło byłoby jednak gdyby ktokolwiek powiadomił z czym jest problem. Teraz wydaje się, że potraktowano całą sytuację jakby jej nie było.
Wraz z pojawieniem się pierwszych zgłoszeń (wczoraj), informacje o utrudnieniach zostały przekazane do działu technicznego w celu dokładniejszego sprawdzenia. Na chwilę obecną sytuacja z wczoraj nadal jest analizowana. Jeśli otrzymam jakieś dokładniejsze informacje na ten temat, dam znać.
Wygląda na to, że teraz nie ma żadnych problemów z logowaniem się do gry.
mejdejpce
28.08.2012, 21:14
Niestety znowu to samo.A już sie cieszyłem z gry a tu taki niewypał.
czyzby te same problemy co były w miesiacach kwiecien-czerwiec...