PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Koszty upgradu budynków

Kylar_Slyterin
26.08.2012, 16:00
Witam

Mam taki drobny pomysł sugestie czy nie dało by rady zrobić spisu ile potrzeba surowców na dany upgrade budynków? bo jestem ciekaw jak to jest na następnych poziomach. na razie zatrzymuje się na lev 4 budynków ale widzę, że część graczy ma nawet na 5 czy 6 lev budynki. Dlatego pytam się czy istniała by możliwość przedstawienia ile kosztuje upgrade dla poszczególnych budynków ?

np:
Gospodarstwo jest na 1 lev i ile potrzeba do upgadu.
Gospodarstwo 2 lev -> tyle i tyle do upgrade
Gospodarstwo 3 lev -> tyle i tyle do upgrade
Gospodarstwo 4 lev -> tyle i tyle do upgrade
Gospodarstwo 5 lev -> tyle i tyle do upgrade
Gospodarstwo 6 lev -> tyle i tyle do upgrade

Analogicznie Chata Rybaka 1 lev i ile potrzeba do upgadu.
Chata rybaka 2 lev -> tyle i tyle do upgrade
Chata rybaka 3 lev -> tyle i tyle do upgrade
Chata rybaka 4 lev -> tyle i tyle do upgrade
Chata rybaka 5 lev -> tyle i tyle do upgrade
Chata rybaka 6 lev -> tyle i tyle do upgrade

Mistamus
26.08.2012, 16:04
Poziomów jest 5. Wszystkie liczby znajdziesz tu: http://tsowiki.pl/wiki/Budynki

Kylar_Slyterin
26.08.2012, 18:03
Poziomów jest 5. Wszystkie liczby znajdziesz tu: http://tsowiki.pl/wiki/Budynki

Może i 5 lev ale ta strona którą pokazałeś nie ma podanego ile kosztują upgrade budynków a mi właśnie o to chodzi.

sparkz
26.08.2012, 18:07
a wpadles na to, zeby kliknac na link do informacji o budynku ktory cie interesuje ?

Mistamus
26.08.2012, 18:11
Najwyraźniej nie, widać powinienem był wkleić te 66 linków dla każdego budynku oddzielnie :cool:

Van-de-Lord
26.08.2012, 18:12
na razie zatrzymuje się na lev 4 budynków ale widzę, że część graczy ma nawet na 5 czy 6 lev budynki.
A możesz napisać u kogo widziałeś budynki na 6lvl? Bo chętnie bym chciał to zobaczyć.

Może i 5 lev ale ta strona którą pokazałeś nie ma podanego ile kosztują upgrade budynków a mi właśnie o to chodzi.
Nie wiem skąd się tu wziąłeś, ale gratulacje wielkiego lenistwa że nie miałeś siły wybrać budynku z listy. A mogę Cię zapewnić że Twój wielki wysiłek wybrania budynku i przewinięcia strony do dołu zostaby sowicie wynagrodzony.

Kylar_Slyterin
26.08.2012, 18:32
a wpadles na to, zeby kliknac na link do informacji o budynku ktory cie interesuje ?

Nie nie wpadłem na to bo gdyby była taka informacja to bym kliknął. A skoro w linku jest napisane wiki a pod linkami nie ma kolorów czy jakiś oznaczeń to skąd u diaska mam wiedzieć, że tam są jakieś linki ??

Dobra po tej informacji uznam, że temat do zamknięcia.