PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Zbiorowe przydzielanie premii.

Xerita
23.08.2012, 20:48
Witam, chciałabym zasugerować, wprowadzenie mechanizmu umożliwiającego grupowe przydzielanie premii w postaci półmiska z rybami, kanapki czy koszyczka - wszystkim budynkom danego typu. Gdyby była taka podstrona np. na dole obok gwiazdy czy liczydła gdzie można by wejść i wybrać sobie, który rodzaj budynków ma być "zasilony" premią i jeśli np. mam 4 tartaki to klikam raz w symbol tartaku i gotowe, to samo jeśli mam na przykład 8 chat drwali to żeby nie trzeba było każdego klikać z osobna i czekać aż zadziała tylko wchodzę w menu wybieram, że mają to być "półmiski ryb" dla wszystkich budynków drwali - dwa kliknięcia i gotowe. To by znacznie ułatwiło przydzielanie premii, bo z czasem staje się to nużące i deczko nudne i męczące na dłuższą metę, taka opcja mogłaby być dostępna np. od 20-stego poziomu (o ile nie wcześniej).

Zapraszam do głosowania w ankiecie.

picekk
23.08.2012, 23:40
jestem za opcją 'nie', nie potrzeba aż tak upraszczać gry.

Xerita
27.08.2012, 13:28
Na początku z pewnością nie, ale im dłużej się gra, tym ma się coraz więcej budynków do "obklikania" i z czasem trudno to chyba nazwać "rozrywką" jak się po raz setny czeka aż się zapali złoty dymek nad chatką drwala, no chyba, że ktoś się lubi "naklikać" ale tu chyba nie o to chodzi, prawda? :)

Lightowy
27.08.2012, 14:40
pewnie że na tak mało to razy stukasz te premie że paluch odpada a STO sobie laguje i buffa ci co 2 budynek a premie potrafią znikać nie pomijając opcje premiowanej wymiany buffów gdzie tłumaczysz gościowi co gdzie masz a ten i tak tydzień szuka

up2 jesteś na nie bo nie trzeba upraszczać gry? wy jesteście uposledzeni bo im więcej czytam niektórych postów tym bardziej mi nie dobrze to jest po prostu walka z czasem a nie jakieś upraszczanie
co 2 propozycja na nie bo upraszcza...jakby w tej grze coś trudnego było,taka odpowiedź to po prostu nabicie postu nie potrafisz podać nawet powodu.