PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Kilka pomysłów

geraz
23.08.2012, 19:20
Witam, mam kilka pomysłów:

1. Możliwość zmiany kolejności tworzonych premii i jednostek w magazynie prowiantu i barakach (często usuwam i tworze na nowo żeby tylko wyprodukowało się w tej kolejności co chce..)
2. Przycisk w menu generałów zaraz koło [ok] i [anuluj] o nazwie [zwolnij wszystkie jednostki], bardzo by się przydało nie sądzicie...?
3. Możliwość podejrzenia ilości armii znajdującej się na przygodzie w momencie gdy nie mamy w danej chwili żadnego generała, np na górze jak ikonka z ludnością na głównej wyspie (do uzgodnienia...)
4. Możliwość podejrzenia ilości wojska powracającego z przygody gdy nie jest przydzielone do generała. Jest tylko info kiedy wróci a często chce wiedzieć ile ich zostało bo chce przygotować się do kolejnej przygody.

Myślę że są to racjonalne propozycje dot. gry... punkty 1 i 2 naprawdę by się przydały.
Pozdrawiam,
geraz

Rashaz
23.08.2012, 19:57
Dodaj ankietę, bo zaraz bot wpadnie i zamknie, nie pytaj jakie to ma znaczenie, tak sobie ktoś wymyślił w regulaminie (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/22662-Regulamin-dzia%C5%82u-quot-Pomys%C5%82y-i-sugestie).
Pomysły w porządku, wydają się łatwymi do wprowadzenia kosmetycznymi zmianami, np ten guzik do zwalniania jednostek. Wszystkie byłyby raczej mile widziane, ale cóż, pewnie nigdy nie zostaną wprowadzone ;]

Edit: No ankieta już niby jest, tylko bez sensu, że da się zaznaczyć jednocześnie "tak" i "nie" :P

emuq
24.08.2012, 18:37
geraz, jestem za ;] kosmetyka która ułatwiła by grę :P

Van-de-Lord
25.08.2012, 18:22
1. Jak najbardziej tak
2. Dla mnie zbędne
3 i 4. Obojętnie