PDA

Zobacz pełną wersję : łowca nagród brak możliwości zakończenia zadania

Yaro1410
23.08.2012, 14:39
wszystkie 5 obozów zniszczyłem i lipa
Misja się nie zakończyła, a w menu zadań nie mam ikony do zakończenia - mam tylko: WEJDŹ, POKAŻ SZCZEGÓŁY, WYŚLIJ ARMIE, i ZAPROŚ ZNAJOMEGO a pod spodem tylko ANULUJ PRZYGODĘ ) Generał wrócił z misji już 5 godzin temu, nawet po odświeżeniu nic nie zmienia. Czy ktoś może mi pomóc:mad: ?

BB_xaar
23.08.2012, 14:47
Odwiedź mapę przygody i zaglądnij do Księgi zadań - upewnij się, że wszystkie misje związane z daną przygodą są ukończone. :)

Yaro1410
23.08.2012, 14:50
wszystko zrobione i dalej brak możliwości zakończenia
jest chyba jakiś błąd bo ja ze swojej strony zrobiłem wszystko

war132012
29.08.2012, 13:24
Mam to samo szlag mnie trafia

Raghie
31.08.2012, 08:44
witam co jest z tą przygodą wysłałem generała- 5 obozów zniszczyłem i lipa brak możliwości zakończenia zadania.Wchodzę w mapę wychodzę odświeżam stronę i nic ! HELP!!!

wielki_jon
31.08.2012, 09:45
Siema
Widzę że nie tylko ja mam ten sam problem ;/ nie wiem co się dzieje bo też nie mogę zakończyć misji a wszystkich pokonałem ;/

Makpolny
31.08.2012, 12:34
daj screena z ksiegi zadan przygody.

Gniewny82
31.08.2012, 13:12
witam mam pytanie co do tej przygody czemu niemoge jej kupic. jak na nia klikam to pole kup jest szare.

asker78
31.08.2012, 13:48
ta przygodę można wykonać 2x,1 otrzymujesz ja jako nagrode z zadania, 2x mozna zakupic za 10 ryb u kupca, gdy anulujesz przygode-tracisz 1 szanse na jej wykonanie , co do zakonczenia przygody na mapie przygody faktycznie jest błąd (opóżnienie-odświeżenie wykonanego zadania) w księdze zadan powinno wskoczyc mozliwosc wcisniecia zakoncz- aby pomyslnie ją zakonczyc( pod warunkiem pokonania wszystkich obozów wroga) powodzenia

Poznańczyk
31.08.2012, 14:10
xaar napisał co trzeba zrobić, ale bardziej łopatologicznie to wyjaśnie:

Po rozpoczęciu przygody, wchodzisz w nią, będąc na przygodzie otwierasz zwój/wykrzyknik i widzisz zadanie : wyślij armie/generała na mapę przygody.

Więc wracasz do siebie na wyspę, wysyłasz generała, gdy ten dotrzę na przygodę, zadanie zostanie zaliczone i pojawi się nowe : zniszcz obóz bandytów lub zniszcz pierwszego przywódcę. Wykonasz to wejdzie w księge klikniesz zamknij, pojawi się kolejne zniszcz wszystkie obozy bandytów, zrobisz to wchodzisz w księgę, wybierasz zamknij, zamknij i przygoda się kończy.

Jeżeli którykolwiek z punktów został pominięty nie zakończysz tej przygody.
Co najciekawsze wystarczy czytać co jest napisane by nie mieć problemów z zakończeniem tej przygody.

Royalvee
31.08.2012, 21:58
Ja tam czytałem wszystko, pokonaj obozy... pokonałem, nic się nie wyświetliło, wykończyłem oba obozy z przywódcami, dalej nic, co super bardziej najciekawsze... czytałem i nic...

Piotru70
31.08.2012, 22:55
Albo ominąłeś jakiś obóz, albo kliknij zakończ na dole okna i po sprawie. Jak to nie pomoże to pisz do supportu z błędami a nie na forum. Tutaj nikt nie wie co jest nie tak z twoją przygodą...

BROWAReq
01.09.2012, 16:32
Pomógł komuś support? Wysłałem dziś do nich opis, bo mam dokładnie to samo - wszyscy pokonani, armia wróciła i brak możliwości zakończenia przygody.

Piotru70
01.09.2012, 18:05
Mi support już odpowiedział niejednokrotnie. Ale jak do nich piszecie, to piszcie sensownie. I Szczegółowo postarajcie się opisać sprawę.

Elelkal
01.09.2012, 18:40
Support jest czynny od poniedziałku do piątku od 11-20

adrian37
17.09.2012, 18:29
a teraz w tej kolejnosci:
wojo na wyspę wyslij lub tam je pozostaw jesli jeszcze nie odeslales
dotrą to wcisnij !
następnie wcisnij
zakończ zadanie w mapie przygody będąc
1 to z rozwałką wsi
jak zakończysz to relog
potem znów w przygodę
będąc w niej klik !
i zakończysz przygode koncząc wątki po kolei
u mnie zadzialalo, a solucje dostałem od gracza cosglupiego za co serdeczne dzieki :)

GOOR
19.09.2012, 19:04
Niestety Poznańczyk tak się nie dzieje - po tym jak wysłałem generała dotarł on na wyspę ale w dzienniku misji nic się nie zmieniło. Zniszczyłem wszystkich bandytów i wciąż nie mogę zakończyć przygody. Wiem, że to beta gry ale jestem zniesmaczony i zniechęcony - pierwsza przygoda i taki bug...

GOOR
19.09.2012, 19:46
adrian37 - wylogowywanie z poziomu przygody pomogło ją zakończyć - wielkie dzięki za pomoc (że też sam na to nie wpadłem...) Pozdrawiam