PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Generałowie + lvl-e

Misjonarz23
22.08.2012, 21:51
Witam moja propozycja do urozmaicenia gry jest następująca:

Dodanie nowych generałów oraz poziomów/ lvl-i powiedzmy -5-10 poziomu.
Mianowicie:

Dodanie 3-4 generałów z umiejętnościami do danego oddziału 1/2/3 linia, lub Hp/uszkodzenia/celność.

Dodanie generałom możliwość podnoszenia poziomów np,:

- za każdą batalie generał otrzymywał by 5-10% zdobywanego doświadczenia przez gracza

-Zwiększoną liczbę potrzebnego pd do następnych poziomów aby nie było zbyt proste nabicie 5/10 poziomu gienkowi

Z każdym poziomem ów generał otrzymywał by większą premię, lvl-e można by oznaczyć gwiazdkami pod awatarem gienka.

Oczywiście to jest tylko pomysł, i wiem że było by przy tym dużo pracy... Lecz co wy na to ;>

Premie do przedyskutowania...

Aby gracze z 50 lvelami nie byli poszkodowani można by podnieść max poziom, lub w ostateczności dodać opcje na nowych serwerach/światach.

LordHarkonnenII
22.08.2012, 23:07
Jestem za , profesje mogą urozmaicić grę ale wolałbym sam dobierać sobie profesję dla moich generałów by mi tego czasem ktoś nie schrzanił po drodze , fajnie by było gdyby była premia do obrony .

Może odbiegnę od tematu ale zastanawia mnie dlaczego łucznicy ostrzeliwują pole walki jako ostatni ? Taka strategia nie ma najmniejszego sensu , to tak jak by atakujący najpierw wylecieli z bagnetami a dopiero potem ostrzeliwali wroga , już nie wspominając o artylerii która standardowo zmiękczała wroga tuż przed atakiem piechoty no ale to jest gra BB .

sparkz
23.08.2012, 07:38
Nie ostrzeliwuja jako ostatni. Bylo to wyjasniane juz dziesiatki razy.

Artyleria atakuje jako ostatnia tylko dlatego, ze gdyby atakowala jako pierwsza - musialaby byc slabsza od piechoty aby nie destabilizowac rozgrywki.

Aby gracze z 50 lvelami nie byli poszkodowani można by podnieść max poziom, lub w ostateczności dodać opcje na nowych serwerach/światach.

Wtedy poszkodowanych byliby gracze ze starych serwerow, czyli 95% populacji.