PDA

Zobacz pełną wersję : Problemy na testowym - handel

Kwakier
15.08.2012, 14:08
Nie wiem czy o to chodziło twórcom tej aktualizacji, ale jest praktycznie niewykonalne sprawdzenie ofert na handlu, ustawienie odświeżania powoduje przeskok listy ofert na początek i niewiele daje trzymanie suwaka czy przewijanie strzałkami
nie wiem czy to jest spowodowane filtrowaniem po cenie lub po ofercie ale jest to denerwujące.
Mam nadzieję że ta zmiana zostanie poprawiona zanim wejdzie do użytku ogólnego bo ciężko będzie coś kupić-sprzedać w takich warunkach

Serek71
15.08.2012, 14:15
U mnie jest jeszcze lepiej... Zginęła mi zakładka HANDEL / POMOC / GLOBAL ....

set2g
15.08.2012, 16:28
Obecnie to jest zarys jak ma wygladac nowy handel, a nie jego ostateczna wersja, i spokojnie twórcy juz wiedza o tej niedogodności bo przewijała sie w kilkunastu tematach na forum test serwera.

BB_xaar
16.08.2012, 14:08
Problem z "przewijaniem do góry" (nowy interfejs handlu) jest nam już znany - nie jest to rozwiązanie celowe/zamierzone. W niedalekiej przyszłości powinna pojawić się odpowiednia poprawka, która usunie to utrudnienie. :)

Chciałbym również przypomnieć, że wszelkie rzeczy związane z serwerem testowym należy zgłaszać na tamtejszym forum - nie na polskim.