PDA

Zobacz pełną wersję : Problemy na testowym z zadaniem na poziomie 4

Unkown
14.08.2012, 17:02
Jeżeli utknąłeś na serwerze testowym z zadaniem na poziomie 4 gdzie musisz dodać deski, pniaki i kamień do swojego magazynu z menu gwiazdy, a nie możesz tego zrobić bo magazyn jest pełny, a support każe czekać, bądź czyścić ciasteczka w przeglądarce to dobrze, że trafiłeś do mojego wątku.

Rozwiązanie problemu jest proste i póki co lepsze niż czekanie na łatkę od BB (lepszy rydz niż nic) wystarczy zburzyć i zbudować ponownie tawernę (100 desek i 150 kamienia), zatrzymać drwali aby nie ścinali pniaków i pozwolić tartakom przemielić pniaki. Do zaliczenia zadania wystarczy żeby do magazynu trafiła 1 deska, 1 pniak i 1 kamień aby zadanie zostało zaliczone.

Powiadomiłem o tym przedstawicieli BB u nas, niestety mają związane ręce przy ogłaszaniu "nietypowych" rozwiązań własnych technicznych problemów. Rozumiem to dlatego jako szary użytkownik, który musiał zakładać ekstra skrzynkę aby otrzymać działający e-mail aktywacyjny wam radośnie oznajmiam to jakże proste rozwiązanie technicznego problemu z testowego.

mack0wski
15.08.2012, 02:45
a powiedz co zrobic jak mam 3 lvl i mam dodac 10 ludkow do populacji kupionych za klejnoty a mam full populacji...

Zlymir
15.08.2012, 09:52
a powiedz co zrobic jak mam 3 lvl i mam dodac 10 ludkow do populacji kupionych za klejnoty a mam full populacji...

To jest zadanie poboczne.
Rób inne aż dotrzesz do momentu, w którym będziesz mógł budować domki.

danty
15.08.2012, 13:43
CZeść
A wiesz jak zatrudnić geologa?
Mam tylko pięć monet - jestem na poziomie 5

Szafranek
15.08.2012, 15:11
Geologa to dostajesz na farta tak samo jak i odkrywce. Kupujesz jedynie generała na 12 poziomie za 20 monet, które dostajesz za wykonanie zadania

set2g
15.08.2012, 16:26
Mowa o serwerze testowym, a tam jest inny samouczek, i tych specjalistów trzeba kupić.

Z tego co pamietam to do zakupu zawsze mialem odpowiednią ilość monet za wczesnienjsze zadania.

PannaOlga
21.08.2012, 07:46
Ja utknęłam na 4 lvl, ale z innymi zadaniami, które są podświetlone jako zrobione, a dalej nic nie chce się zresetować. -.-

daveandnokia
21.08.2012, 19:44
jak utknąłem na lvlu 4 kilka dni temu to sam rozwiązałem ten problem, tawernę burzyłem z 8 razy aż magazyn zrobił się lżejszy, wtedy ruszyła produkcja i gotowe:) Geologa zaś trzeba było już kupić za monety jak i Odkrywcę, podoba mi się za to skrócony czas poszukiwań Geologa i Odkrywcy:D

set2g
21.08.2012, 20:04
Geolog szuka tylko szybciej kamieni i miedzi, a Odkrywca tylko włosci, reszta po staremu