PDA

Zobacz pełną wersję : przeniesienie z menu gwiazdy do magazynu

Darkeuphoria
13.08.2012, 11:12
Mam dwie pozycje (ruda żelaza), których nie mogę przenieść z menu gwiazdy do magazynu. :(
Dom magazynu jest "nieaktywny", klikanie na nim nic nie daje.
Reszta rzeczy przenosi się bez problemu.

Ktoś ma jakiś pomysł, czy pisać do supportu?

Mistamus
13.08.2012, 11:32
To są doładowania kopalni żelaza, rzuć je na którąś.

Darkeuphoria
13.08.2012, 11:52
Jakie to proste... heh :) dzięki!

Unkown
13.08.2012, 12:52
Na przyszłość: Jeśli w tle masz "górę" to jest to doładowanie złoża (wliczając w to mięso czy zboże (tak, tam też są góry w tle xD)), a jeśli masz w tle "magazyn" to jest to do użycia na władyce.

set2g
13.08.2012, 15:00
Jest napisane dokładnie DODAJ DO ZŁOZA, problemy z czytaniem, lub nie czytanie w ogóle opisów.

sandra
13.08.2012, 15:17
Jeśli zrobię ulepszenie domu władyki na 5 lvl to w czasie ulepszania będę mogła dodawać rzeczy z meni gwiazdki do domu władyki ???

Darkeuphoria
13.08.2012, 19:18
Na przyszłość: Jeśli w tle masz "górę" to jest to doładowanie złoża (wliczając w to mięso czy zboże (tak, tam też są góry w tle xD)), a jeśli masz w tle "magazyn" to jest to do użycia na władyce.

Dzięki :) Teraz już będę na to zwracać uwagę. Poprostu jakoś nie mogę przyzwyczaić się, że tu są takie opcje jak "magiczne zwiększenie zawartości kopalni" :>

Makpolny
13.08.2012, 22:04
Jeśli zrobię ulepszenie domu władyki na 5 lvl to w czasie ulepszania będę mogła dodawać rzeczy z meni gwiazdki do domu władyki ???

Tak możesz używać go w trakcie ulepszeń. Nie wiem czy nie będzie zablokowane dodawanie dopiero przy ulepszeniu domu i magazynów wszystkich jednocześnie.