Zobacz pełną wersję : Obszar serwera uszkodzony
COOLPHONE_TBG
10.08.2012, 10:37
Witam. Od wczoraj podczas próby wejścia do gry wyskakuje mi tak oto komunikat
http://s6.ifotos.pl/mini/bladJPG_rqwqxxp.JPG (http://ifotos.pl/zobacz/bladJPG_rqwqxxp.JPG/)
Dodam, że żadne bajery typu czyszczenie ciastek itp nie pomaga. Próbowałem na czterech różnych kompach i różnych przeglądarkach, jednak bez efektu - zawsze to samo. Może ktoś z was miał kiedyś podobny problem i wie jak go rozwiązać na szybko, bo zanim support się upora to pewnie kilka dni zejdzie
Witam. Miałem napisać nowy temat, ale dołączę się tutaj. Mój problem z uszkodzeniem obszaru serwera ma dość długą historię. Zaczęło się od rozpoczęcia przygody Okradać Bogatych i wysłania wojska do niej. Niestety gdy próbowałem wejść do gry wyskoczył mi komunikat taki jaki widzimy na screenie wyżej i nastąpiło wylogowanie mnie z gry. Po upływie czasu przygody ten błąd miałem na starcie gry. Do supportu pisałem, ale dopiero po jakimś czasie, czyli po przerwie konserwacyjnej błąd został naprawiony, lecz niestety generałowie nie wrócili. Pisałem do supportu ponowie i po dwóch dniach łaskawie się pokazali. Wydawało się że to koniec problemów, ale nie, bo wojsko mi nie wróciło. Już nawet mniejsza o to tyle, że jest to widoczne w ilości osadników, więc ono istnieje w postaci niewidzialnej, co za tym idzie mam limit osadników osiągnięty i woja nie mogę tworzyć. Znowu pisałem do supportu mijają dwa dni i bez odpowiedzi. Od tygodnia nie wykonałem żadnej przygody ! Kupiłem wersję pudełkową, 2-3 wysłałem smsa i tak narazie mam grać ? Mam 40lvl, więc trochę serca włożyłem w tą grę i nie chce tego rzucić. Jeśli support się z tym nie upora niestety będę musiał to zrobić.
Mija kolejny dzień i nic czy ten temat może zostać przekazany przez moderatorów do supportu, aby zwrócili uwagę na ten problem ? Pisanie wiadomości do supportu nic nie daje.
Mam 2 tydzień bez rozwiązania problemu. Support ma to gdzieś.
Jednak zmieniam zdanie co do supportu bo dzisiaj naprawił błąd. Trzeba parę dni czekać, ale naprawiają błędy :p