Zobacz pełną wersję : Brak złoży po poszukiwaniach
Od 2 dni mam problemy ze złożami. Mianowicie wysyłam geologa na poszukiwania rud żelaza mija godzina a on nic nie znajduje. Podobnie mam z węglem. Na noc włączyłem poszukiwania węgla 3 rud a znalazł mi geolog jedną
mam ten sam problem - objawia się gdy wyślę poszukiwacza na poszukiwania np miedzi, a po wysłaniu wyburzę 2 kopalnie z powiedzmy stanem 15 rudy miedzi. poszukiwacz wraca i nie odnajduje tych złóż, wcześniej to normalnie działało, więc coś po stronie gry chyba się popsuło.
Można mieć określoną ilość złóż danego typu.
Herniasty
02.08.2012, 22:44
Możliwych jest 10 złóż marmuru. Wczoraj mi sie wyeksploatowały, a geolodzy ich nie znajdują. Po wyburzeniu kopalni równiez geolodzy twierdza, że nie ma nic do znalezienia. W ten sposób zostałem w grze bez marmuru,
Napisałem do supportu - cisza :(
Jurek12345
02.08.2012, 22:48
mam ten sam problem - objawia się gdy wyślę poszukiwacza na poszukiwania np miedzi, a po wysłaniu wyburzę 2 kopalnie z powiedzmy stanem 15 rudy miedzi. poszukiwacz wraca i nie odnajduje tych złóż, wcześniej to normalnie działało, więc coś po stronie gry chyba się popsuło.
Jeśli wyślesz geologa przed zburzeniem, to nie znajdzie. Najpierw zburz potem wysyłaj.
A po co w ogóle wyburzać kopalnie przed wysłaniem geologa? Ja od kiedy gram, nigdy praktycznie nie wyburzałem starych kopalni, a i tak geolog znajdywał złoża. (wiem, że nie ma za bardzo związku z tematem, ale niech to będzie taka wskazówka) :D
Jeśli wyślesz geologa przed zburzeniem, to nie znajdzie. Najpierw zburz potem wysyłaj.
Bez znaczenia. Sprawdzone.
@topic
Wyburzyć musisz pozostałość po złożach, a nie kopalnie.