PDA

Zobacz pełną wersję : kpina na Nowa Ziemia

swirek21
28.07.2012, 21:39
Gierka zaczyna już tak lagować że przecież cholery idzie dostać. W misji Okradać bogatych radze uważać na pierwszy obóz z sir robinem (4 wieże) po 4tej wieży po kliknięciu w odwrót klepsydra zaczęła się obracać a generał pooooooooszedł na żywioł.

To ci się dzieje ostatnio na Nowej Ziemi to pozostawić bez komentarza.

Katrin3
28.07.2012, 23:17
(...) W misji Okradać bogatych radze uważać na pierwszy obóz z sir robinem (4 wieże) po 4tej wieży po kliknięciu w odwrót klepsydra zaczęła się obracać a generał pooooooooszedł na żywioł.
To akurat może zdarzyć się i na innym, stabilniejszym serwerze, bo czasu na odwrót jest b. mało. Sama tak miałam 2 razy (na Kolonii).

Elif2
29.07.2012, 23:38
ja już od dłuższego czasu nie miałam większych problemów z grą, ale teraz jest masakra, co chwilę wyłącza mi wszystkie okna czatu "brak połączenia z serwerem rozmów" i tak znikają i się pojawiają kasując przy tym rozmowy... co jakiś czas wywala z gry, nie mówiąc już o żółwim tempie działania jak już się uda zalogować :(

Leouch
30.07.2012, 00:37
hmm a ja nie mam lagow :o

leondejeagger
03.08.2012, 05:58
Elif2- pomysl o zmianie przegladarki. Takie same problemy mialem na explererze (znikajacy handel, i ciagle wylogowywanie ). Wszystko dziala mi stabilnie odkad dzialam na firefoks. Podobno na google chrom tez jest bez problemow

Argo1234
03.08.2012, 18:02
ja mam google i też mi świruje że masakra co chwile brak połączenia z serwerem

Lord_Cypis
04.08.2012, 02:56
na chromie po wpisanianiu literki "ą" kasuje wcześniej napisany tekst - więc to też jest niemały problem tym bardziej, że jest to jedna z najszybszych przeglądarek i wiele osób z niej korzysta

Poznańczyk
04.08.2012, 08:48
Obecna wersja Chroma, jakoś nie chce współpracować z tą grą, wiesza się logowanie, rozłącza połączenia, miga ekran, czat itp. Przerzuciłem się na IE, o czym bym w życiu nie pomyślał :D i wszystko ładnie chodzi, zero problemów.

Lord_Cypis
04.08.2012, 13:01
Wydaje mi się, że to gra powinna być dostosowana pod różne przeglądarki a nie przeglądarki pod grę, także Administracja powinna zadbać o to by settlers online poprawnie wyświetlał się i funkcjonował na każdej przeglądarce a nie tylko na IE.

Piotru70
04.08.2012, 13:04
Gra jest dostosowana do przeglądarki, ale jeżeli Technicy zrobią aktualizacje przeglądarki to nie będą się dostosowywać pod grę.

Tombat_old
06.08.2012, 21:13
"Napiszę swoje 3 grosze tu, bo nie chce mi się szukać, ani zakładać nowego wątku"
Gra działa koszmarnie, ładowanie z serwera wszystkiego za każdym razem, jest po prostu nonszalancją programistów/techników. Kiedyś miałem "przyjemność" uruchomić tę grę na połączeniu modemowym "edge" - zrezygnowałem po jakimś czasie. Generalnie jak mam czekać na ładowanie "obrazków" potem klikać jak w farmieramie by osiągnąć "coś" to zaczyna to być po prostu nudne. Popracujcie nad szybkością "grafiki", bo zaczyna to być żenujące.